úterý 3. listopadu 2015

Bungalov sk

BVám ponúka na predaj novostavbu bungalovu v obci Ovčiarsko pri Žiline. View our range of bungalows for sale in SKfrom the top estate agents. Potrebujete k tomu 1riešení.


Bungalov, Bratislava, Slovakia. BONUS PRE KLIENTOV Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania. Plánujete si postaviť rodinný dom a rozhodli ste sa pre typový projekt. Praktický bungalov s maximálne racionálnym pôdorysom. Napriek svojej pomerne malej úžitkovej ploche poskytuje vzdušný priestor na bývanie.


To vďaka minimalizácií “hluchých” priestorov. Kompaktný tvar základov umožnuje dosiahnúť ideálnu energetickú úsporu. Pôchôdzna časť podkrovia môže slúžiť na odkladanie ľahších vecí.


Rýchla dodávka, priaznivé ceny, kvalitné projekty - iba u nás. Poschodový alebo bungalov ? Z čisto intuitívnej stránky stačí zavrieť oči a predstaviť si dom. Zjavil sa vám bungalov alebo poschodový?


Tak teraz už viete, ku ktorému viac inklinujete. Rezidencia Horný Hričov vo východnej časti obce Horný Hričov ponúka bývanie na prízemí v modernom štandarde. Obytná časť vo všetkých domoch je.


Najčastejšie otázky Blog Kontakt Reklamačný poriadok Ochrana osobný. V dome sa nachádzajú dve spálne, obývačka spojená s kuchyňou, samostatné wc, špajza, kúpelňa s wc. Taktiež sa môžete inšpirovať z akéhokoľvek iného zdroja. Tento bungalov v tvare L je mimoriadne ekonomicky výhodný, montovaný, keramický dom s perfektnou dispozíciou. Výstavba už do týždňov za skvelú cenu.


VOĽNÉ SÚ UŽ LEN POSLDNÉ Na predaj Novostavby rodinných domov typu bungalov Košice - okolie ,vzdialenosť z centra mesta len 13km v obci Vyšná Hutka. Hrubá stavba, bungalov a dom na kľúč za super ceny K nízkoenergetickým domom z našej dielne , sme do ponuky pridali vybrané projekty spoločností Euroline a Promiprojekt s ktorými máme patnerstvo na predaj projektov a výstavbu. Zabudnite na nevydarené napodobeniny. Najnovšia realizácia- bungalov XL 67. Viac fotiek z realizácie a vizualizácie domu nájdete aj na našom fb profile.


Rodinný dom s podkrovím. Stavebný materiál YTONG. Klasiky aj moderný dizajn. Projekty a revízie elektroinštalácií. Pri každom projekte nájdete cenu projektu ale aj domu na kľúč.


Montovaný keramický bungalov č. Obsah stránok Promiprojekt. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu prevádzkovateľa stránok je nezákonné. Tieto domy môžu byť rozmanitých tvarov pôdorysov a môžu mať všetky druhy prestrešenia, od najjednoduchšej sedlovej strechy, valbovej až po plochú.


Bývajte vo vlastnom dome za cenu bytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky