úterý 3. listopadu 2015

Dlažba za odvoz

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Daruji za odvoz dříví na topení. Někde jsou hřebíky, někde nátěr, neco OSB desky, pouze vše najednou. Je to menší hromada, ale vozík nutný.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar – nářadí, stavebniny: za odvoz. Najděte dodavatele pro téma betonová dlažba za odvoz. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Položky za odvoz na skládku jsou včetně poplatku za skládkovné. Vám nepopraská mrazem tak jako zámková dlažba.


Můžete tu najít masivní staré trámy nebo třeba cihly a kámen, které vám darují za odvoz. Květináče a plata na sázení. Použité, zaprášené, ale funkční. Hlína za odvoz Bítovany.


Nabízím za odvoz zbytky obkladů a dlažby, různé rozměry, vzory a barvy, viz foto. Odběr pouze celého množství. Vybudujte si jméno a získávejte. Niekomu este urcite poslúžia.


Inzerát Dlažba za odvoz v okrese Trutnov, cena zadarmo, od hejnas. Popis: Dlažba 32x32cm, cca 80ks dobrých, dalších cca 35ks buď naštíplných. Predám jednu celú ešte zabalenú paletu zámkovej dlažby = 14m2.


Semmelrock - JURA - IL Campo - kartáčovaná teda protišmyková úprava o. Osobní odběr obec Petrohrad u Podbořan. Likvidace skladu - velkoformátová dlažba jednotlivé kusy za odvoz zdarma. Přenechám cca 16mpoužité zámkové dlažby přírodní, tl. Za odvoz , pouze v celku. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Prijedte si kolikrat budete chtit. Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Poptávám nákup použité zámkové dlažby v tloušťce 80mm.


Dlažbu je možné si aj pre triediť, lebo veľa kusov je aj poškodených. Dlažba sa dá využiť aj ako drť napr do záhradnej cestičky. Několik kostek je řezaných, dlažby jsou celé nepoškozené kostky. Mám zájem o staré betonové dlaždice k venkovnímu použití, nerozbité, m2. DARUJEME ZA ODVOZ Na sklade máme niekoľko paliet gresových kachličiek.


Z každej sú cca 1-kusy. Dajú sa z nich robiť rozbité mozaiky ako na fotke. DLAŽBA SA NACHÁDZA V BRATISLAVE A BRNE!


Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat. Zánovní dlažba za odvoz zdarma Dne 22. Nabízíme prodej dlažebních kostky s dodávkou až k Vám před dům za cenu zámkové dlažby. Betonová dlažba působící uměle a bývá často náchylná na nerovnosti.


Mozno pouzit na mozaiku. Dlažba 60xArdesia Ariostea Stone Black Design vyrobca Italia Porcelaingres Ariostea R trieda cena za mkw Euro velky sklad obklad dlazba zakopane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky