pondělí 9. listopadu 2015

Plastová párátka

Exklusivní plastová párátka. Elegantní, vysoce funkční a jedinečné. S párátky Pikodent snadno odstraníte zbytky jídla. TePe plastová párátka s ohebným koncem v pouzdru - 75ks.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Spokar dentální párátka s nití ks. Udržujte svá ústa čistá. K čištění zubů zubním kartáčkem či nití můžete přidat ještě tato praktická párátka , která vám pomohou zbavit se.


TePe párátka plastová , ks v krabičce od Profimed. Rádi pohostíte své hosty v originálním stylu? Pak je tato sada plastových párátek v podobě hřebíků rozhodně ideální volbou. Pro pestrobarevnou výzdobu se perfetkně hodí tyto plastová párátka , která dopomůžou vytvořit perfetkní jednohubky na narozeninovou oslavu nebo na.


Find the Newest Product.

Různobarevná párátka ideální na přípravu jednohubek na veselou párty. Balení obsahuje 5ks párátek o výšce cm. Pojmy spojené s tímto produktem.


K čištění mezizubních prostor během dne dobře poslouží zubní párátka. Mezizubní párátko je speciálně vytvarované tak, aby jeho použití bylo snazší. Tenká a pružná plastová párátka TePe snadno vyčistí i velmi těsné mezizubní prostory. Zubní párátka Super White Interdental Cure Dents DUO jsou moderní a vysoce účinná plastová zubní párátka s ultrapružným kartáčkem a anatomickým tvarem. Produkt je dlouhodobě nedostupný Produkt jsme pro vás u dodavatele již objednali, bohužel momentálně neznáme termín jeho doručení na náš sklad.


Extra tenká plastová párátka jsou vhodná pro úzké mezizubní prostory. Dosažení mezi zadní zuby je jednoduché díky flexibilnímu plastickému materiálu. Párátka Fancy collections Šavle. Plastová párátka ve tvaru šavlí, v barvách: žlutá, oranž… v původním obalu, bez zjevných známek poškození. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Rozsáhlé znalosti o příčinách onemocnění zubů a dásní. Unikátně konstruovaná plastová párátka vyvinuli přední zubní odborníci ve spolupráci s uživateli, kteří je testovali. Dentální párátka s nití určená k péči o chrup, zejména k čištění mezizubních prostor.

Straight tip (small sword) It is shaped like a small sword shape and removes food residues from the front interdental parts of the teeth. The shape and elasticity. DENTAL ZONE dentální hygiena, zubní kaz, gingivitida, parodontitida. OpalPix plastová dentální párátka , 32ks. Skladem € Přihlášení.


Přidat do porovnání Popis:. Inzerát Retro plastová párátka v okrese Pardubice, cena 100Kč, od Fredie na Sbazar. Popis: Prodám retro plastová párátka v dobrém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky