středa 18. listopadu 2015

Prodám stavební kozy

Prodám úplně nové stavební kozy 2ks. Kozy stavební lešenářské natěračské podpěrné Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodam Haki lešení příslušenství - Pujčím lešení Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodam stavební kozy , teleskopicke podstavce, nové.


Najdete u nás kozy skládací i pevné v různých rozměrech. Rozměr 117cm maximální výška x 73cm minimální výška , 73cm šířka. Dobry den, prodám tyto dve stavební kozy cena. Všechny inzeráty a hodnocení uživatele: Přidat.


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Jsou vyrobeny z poctivých trubek, žádné plýšky ani profily. Konstrukce je trojúhelníková což je nejpevnější a. Ostatní - stavebni kozy bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V ceně jsou stavební kozy. Osobní odběr Slezská Ostrava.


Stavební kozy do nerovného terénu - rozsah výšky - 1cm. Vysoká nosnost,délka ložné plochy 110cm. Kozy jsou plně snadno rozebiratelné. Oceníte při přepravě a skladování.


Je možno je využít jak při práci venku, tak i uvnitř budovy. Maximální nosnost jedné kozy je 1kg. Celkem 3ks, cena dohodou Info na tel. Bytelná a lehká konstrukce stavební kozy Jestliže budete vybírat stavební kozy , pak si dejte pozor zejména na jejich celkovou hmotnost. Budete to vy, kdo bude kozy přetahovat z místa na místo.


Ideální jsou kozy vyrobené z lehké jednoduché ocelové konstrukce. Výborné jsou i hliníkové kozy , které jsou. Kravaře ve Slezsku, tel.


Lešenářské kozy , stavební kozy Lešenářské kozy jsou další specifickou součástí katalogu Vyrobeno ze železa , respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Najdete zde celou řadu lešenářských koz, které Vám usnadní stavbu lešení. Služby - prodam stavebni inzerce zdarma. Vybírejte z inzerátů. Izolační desky až k podlaze?


Tato položka byla publikována na 15. První majitel, kuřák, plná výbava, najeto jeden barák, bez STK. Cena strašidelná- cca láhev něčeho dobrého, klidně i za odvoz, je mi líto vyhodit do šrotu. Dále celokovová cirkulárka, řezán.


Detailní popis produktu Skládací stavební koza americké značky TOUGHBUILT typ C3- kus - Typ stavební kozy C3je nejmenším z řady stavebních koz od. Stavební podpěrné stojky Nabízíme pozinkované a lakované stavební stojky v různých délkách a nosnostech. Výšku stavebních stojek je možné pomocí zásuvného čepu a závitu přesně regulovat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky