středa 18. listopadu 2015

Tondach francouzská 14

Doprava: od palet paušálně za 60-Kč po celé ČR Odběrné místo: Brno. Dodáváme kompletní sortiment Tondach - konkrétní střechy vám rádi. Moderní vzhle dlouhá životnost, záruka let a léty prověřené vlastnosti pravé pálené tašky Tondach jsou jistotou správné volby. Střecha Tondach je nejen tradiční, ale hlavně moderní řešení pro váš dům.


Taška se díky svému klasickému formátu a uspořádání hodí nejen pro moderní střechy, ale i rekonstrukce historických objektů.

Komplet odvětrání se skládá z prostupu odvětrání (prostup.tašky, krytky komínku, prostup.roury), flexi hadice se stahovacím páskem, těsnicí pryžové. ERGO - odvětrávací komplet obsahuje odvětrávací rouru, základní. Výrobní závod Tondach Hranice. Barevné provedení: Engoba červená, hnědá, tmavohnědá.


Francouzská má živě působící strukturu povrchu se zesíleným středem a okrajem. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a. Střechu si můžete prohlédnout v obci Kunštát. Nutné podklady pro výpočet střešní krytiny: 1.

Odvětrávací taška vyrobená z odolného plastu. Součásrí střech je i systém sněhových háků, sněhových tašek a sněholamů. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Poptejte nejnižší cenu více zde. Skladová dostupnost dle pobočky.


Pouze ve spojení s komínkem nebo anténním nástavcem a nebo adaptérem na turbokotel. Výsledek vyhledávání zboží tondach francouzká Šlp. FRANCOUZSKÁ (Hranice) - REŽNÁ  Provozovatel webu: SKÁCEL.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plastová odvětrávací taška určená pro krytinu Tondach pro odvětrání střešního pláště. Dakstiņi, jumta segumi, māla dakstiņi.


Laba kvalitāte, plaša dakstiņu izvēle, labas cenas mūsu veikalā! ERGO-anténní komplet obsahuje anténní nástavec, základní tašku. Je vyroben z UV stabilizovaného plastu. Bude determinováno Doručení.


Produkt byl úspěšně přidán do nák.

Nejlevnější e-shop STAWEBNINY. Zboží za akční ceny, slevy. Společně s příslušenstvím slouží pro kompaktní, vodotěsné řešení odvětrání. Prostup odvětrání ( prostup. taška , krytka komínku, prostupová roura).


Flexi hadice se stahovacím. ERGO – odvětrávací komplet je vyroben z UV stabilizovaného plastu. Vhodná ke krytině Tondach Románská. Odvetrávací taška plastová Tondach. Taška poloviční – pro zvýšení odolnosti proti povětrnostním podmínkám se tašky drážkové s přerušovanou vodní drážkou pokládají na vazbu.


Bezolovnatý silnovrstvý antikorozní nátěr, odolný povětrnosti, nestékavý, lehce zpracovatelný, s vysokými účinky proti působení koroze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky