čtvrtek 19. listopadu 2015

Ytong překlady

Spolehnout se můžete na vysokou únosnost, přesnost a snadnou manipulaci. This video is unavailable. Nejsnadněji otvory ukončíte použitím překladů YTONG.


Minimalizujete tak tepelné mosty a sjednotíte podklad pro povrchové úpravy. Před usazením nosného překladu nad otvor. Vápenné, sadrové a vápenno-sadrové omietky iných výrobcov odporučené na pórobetón. Překlady sou po celou dobu pod střechou v such.


Prodávám z důvodu volby železných zárubní. Spoľahnúť sa môžete na vysokú nosnosť, presnosť a ľahkú manipuláciu. Jsou zhotoveny z pórobetonu. Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu.


S PORFIXem nemusíte být profík a stejně vše zvládnete hravě a rychle. Podívejte se jak uložit u-profily a překlady. Výrobky značky: XELLA Pórobetonové prvky armované. Nenosné překlady YTONG jsou pórobetonové prvky armované betonářskou výztuží. Multipor tepelněizolační desky.


Výpočet materiálu pro zděné konstrukce Spočítat materiál. Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Plochý překlad slouží k překlenutí otvorů v nosných a nenosných stěnách v různých kombinacích šířky zdiva a velikosti a tvaru nadpraží. Jejich hlavní výhodou je, že nejsou lepené.


Zbylo nám ze stavby, nepoužité bohužel jeden. Ytong - ploché překlady. Nosné překlady YTONG NOP jsou pórobetonové prvky armované betonářskou výztuží. Při rychlém jednání sleva.


Používají se pro vytvářen. Ploché překlady YTONG jsou prvky z pórobetonu P4-6vyztužené svařovanou betonářskou výztuží BSt. Další řady jsou z ytong lambda 4s tím, že předsíň je vyzděna z ytong lambda 375.


Celkem kusů, nepoužité jak nové. Bauhaus Museum Weimar Hotels. Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


Pro danou tloušťku zdiva se překlad vyskládá z prvků plochých překladů položených na sraz vedle sebe, ze standardně dodávaných prvků, tak lze vytvořit překlady pro zdivo šířky 12 150. Potřebná menší světlost otvorů se dosáhne větším uložením. Protože ploché překlady jsou velmi štíhlé prefabrikáty, nejsou nosné samy o sobě. Nosnými se stávají teprve ve spojení s nad nimi vyzděnou nebo vybetonovanou spolupůsobící nadezdívkou – tlakovou zónou.


Zdravím stavaře, zdíme příčky z ytongu 1mm a chtěl bych se zeptat zda bych mohl překlady udělat ze dřeva hranolek 60x100? Přesah na obě strany cm. Dost práce mě také dalo vsunout 10cm polystyrenu tak aby to minimálně narušilo statiku překladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky