pondělí 2. listopadu 2015

Ručně tkaný koberec

Pravé ručně tkané a perské koberce, jsou naprostým vrcholem ve světě koberců. Převážná většina pochází z Indie. Každý ručně tkaný koberec je. Kromě toho se může pochlubit i vysokou kvalitou, nízkou hmotností a příjemně měkkým povrchem. Detailní popis produktu.


Naše ručně vyráběné koberce Chindi ze 1 recyklované bavlny vnesou do každé domácnosti dotek přírodní atmosféry. Díky tomu, že koberec je výroben na 1 ručně má řadu praktických předností: robustnost a hlavně odolnost – což s sebou nese samozřejmě i dlouhou životnost. SKLADEM ks Chcete mít doma ručně tkaný koberec za atraktivní cenu? Máme tu pro Vás neuvěřitelnou nabídku. Tradičně ručně tkané koberce mají velmi široké využití.


Moderní přírodní ručně tkaný indický koberec Fusion. Potěší doma (chodby, koupelna, kuchyň, ložnice) na chatě nebo na chalupě, kde se krásně. Ručně vyráběné koberce jsou hladce tkané nebo s nízkým vlasem. Nabízíme koberce mnoha moderních stylů. Kromě tepla a útulnosti vnese do vašeho domova také kus řemeslného umění.


Oživte nábytek barevných kusem koberce. Jemný, harmonický vzor je ručně tkaný. Nádherný ručně tkaný kusový koberec v odstínech šedé barvy, které jsou doplněny o modrou a červenou. Ručně tkaný koberec - Bílý Ručně tkaný koberec ze zbytků textilií. Koberec je zdoben malými různými obrázky.


K výrobě používám nové bavlněné provázky. Vzhledem k použité technice tkaní mají koberce dlouhou životnost a jsou stále pěkné. Pořiďte si jeden z našich ručně tkaných koberců od opravdových lidí, kteří je vyrábějí z juty nebo vlny.


Zkuste na koberec umístit také pohodlný taburet nebo ručně vyšívaný sedák. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Tyto koberce si získaly vaše srdce! Jsou krásné, měkké, dlouho vydrží a vyznačují se nadčasovým geometrickým designem! Celá kolekce byla vyrobena.


Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Máte rádi kvalitní ručně vyrobené koberce a zároveň moderní design? Barva šedá se zeleným vzorečkem. Naaranžujte ho pod sedačku, aby dotvořil útulnější obývací kout. Pak se vám tento orientální koberec vyrobený v daleké Indii bude líbit! Vysoce kvalitní ručně tkané kusové koberce z kolekce Maori vás zaujmou na první pohled.


Vyrobeny jsou z viskózy s výškou vlasu mm, díky tomu jsou. Cenu v případě zájmu upřesním , jsou levnější. Prodám starožitný ručně tkaný koberec o průměru m. Není prošlapán ani poničen, byl pověšen na zdi jako dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky