pondělí 2. listopadu 2015

Šamotové cihly cena

Používají se pro stavby ohnišť, krbů, pecí. Naše šamotové desky dodáváme v kvalitním proved. V našem sortimentu naleznete kvalitní šamotové výrobky- cihly a desky. Stavebniny Hrubá stavba Zdicí prvky Šamotové cihly.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Cihla šamotová 3 290×140×mm 7Kč. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. CENA JE PLATNÁ PRO ODBĚR MENŠÍ, NEŽ PALETA. TEDY 192KS, DOPRAVA JE POTÉ ZDARMA.


Prodám nepoužité starší šamotové cihly. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kralupy nad Vltavou - Minice. Pocházejí z Poldi Kladno - kvalita.


Nový šamot komplet nové šamotové cihly , nově vyspárováno šamotovou maltou. Materiál pro stavbu krbu Šamotové cihly , desky. Inzeráty cihly – aktuální inzeráty na Sbazar.


Kč , Libhošť šamotové cihly prodávám tímto asi cca 1ks nepoužitých. Délka Délka 25cm,šířka 2výška 10cm. Vhodné na stavbu grilů,krb. PD cihla šamotová 250x124x64mm.


Nabízíme širokou škálu šamotových cihel, desek, pásků a malt pro stavby ohnišť. Podrobné informace o produktu. Rozměr cihly 300x150x64mm, hmotnost 6kg.


Komínové cihly jsou cihly , které splňují veškeré nutné parametry pro stavbu komínů. Patří mezi ně univerzální tvarovky a komínové. Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek.


Porovnání výrobku (0) Tříděno podle: Zobrazit: VERMIKULITOVÁ DESKA DVÍŘEK KOTLE PRITY Skladem. Vermikulitová deska dvířek kotle PrityUrčena jako izolace dvířek kotle. Kamnářský materiál Dekorační obklady Interiérové dveře. Mezi nejlevnější šamotové prvky patří cihly, jejichž cena se pohybuje od Kč za velkou cihlu, tedy šestikilovou (rozměr 30x15xcm), případně za cenu okolo dvaceti korun koupíte malou šamotovou cihlu poloviční tloušťky (cca cm), o rozměru 23×1cm. Oblíbené jsou zejména šamotové cihly do krbu, které mají šamotovou krbovou vložku.


Spojují výhody šamotových kamen a krbů. Mají velmi dobré akumulační schopnosti a současně díky proskleným dvířkům umožňují pozorovat hořící oheň. Popis: šamotky vhodné na stavbu krbu nebo udírny i na klenbu jsou konusové. Proto se nejčastěji využívají ke stavbě venkovních a interiérových krbů, pecí a dalších staveb, které musejí odolávat žáru. Vyplňte krátkou poptávku, která bude okamžitě odeslána na odpovědného pracovníka, jenž vás bude v nejkratším možném termínu kontaktovat.


Cena keramických výrobků je jednotná bez ohledu na množství (zakázková výroba). Obchodní podmínky Ceník ke stažení ve formátu MS Excel Dnes je 27.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky