pátek 6. listopadu 2015

Štípaný šindel

Firma Odehnal a syn je jednou z nejstarších firem, která se zabývá výrobou a pokládkou dřevěného šindele. Zakladatelem firmy je pan Odehnal Josef st. Dřevěný šindel - štípaný šindel. Naše firma se zabývá výrobou tradičního produktu, jakým dřevěné štípané šindele nepochybně jsou.


Obojí v prvotřídní kvalitě, což je doloženo PROTOKOLEM a CERTIFIKÁTEM (stavební technické osvědčení). K jeho výrobě používáme smrkové nebo modřínové dřevo.

Nejvhodnější dřevo je z pomalu rostoucích stromů, které mají hustá léta, kácejí se v zimě, kdy stromy jsou bez mízy. Takové dřevo je velmi odolné a trvanlivé. Cena zahrnuje: štípaný pořízem opracovaný modřínový šindel na pero a drážku (valašský způsob), spojovací materiál, položení šindele a dopravu. Tradičním ručním štípáním šindelů nedochází k přerušení dřevních vláken. Dřevo štípané po vláknech má hladký uzavřený povrch.


To je základní předpoklad pro to, aby šindel nesál vodu a Vaše střecha vydržela co nejdéle. Ruční výroba šindelů je poměrně náročná práce. Toto ručně štípaný a strouhaný šindel zvládne.

Běžný, přímý šindel má pero a. Alpský štípaný šindel se používá k pokrytí střech domů, památkově chráněných objektů, historických staveb. Je zejména vhodný k pokrytí. Tradice těchto střech je patrná především v Beskydách, na Šumavě, v Krkonoších, v Orlických horách a na Vysočině. Plastový šindel dřevěný s dvojitou vodní drážkou.


Imitace štípaný šindel , došky - věrná kopie klasického štípaného šindele ze dřeva. Nabízíme krytinu z modřínového štípaného šindele 3x překládaného alpského typu (není na systém pero-drážka). Výroba a montáž modřínového šindele. Valašský štípaný šindel - Václav Cvan, Nový Hrozenkov. Tato krytina je zcela přírodní, trvale udržitelná a krásná.


Ačkoli dnes máme k dispozici mnoho druhů používaných materiálů pro realizace. Dárkový poukaz KELIWOOD. Modřínový štípaný šindel. Výhodou modřínového šindele je jeho kvalita a trvanlivost. Většinou se klade v hustých překládaných řadách bez pera a. Působení slunce ho postupně zabarví ze.


Naše firma provádí pokládku jednoduchou nebo dvojitou na latě nebo prkenné bednění.

Při využití půdních prostor pro obývání doporučujeme montáž. Lze použit jako střešni krytina -perfektni stav, nebo jako okrasná rustikálni fasáda. Vyrábíme štípaný smrkový šindel. Na střeše máme valašský šindel , smrkový a ručně štípaný. Ručně dlabané dřevěné okapy.


Přidat k porovnání Šindele se vyrábějí ručním štípáním nebo řezáním smrkového dřeva, které se dále impregnuje. Pokládka se provádí jako dvojitá nebo jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky