středa 11. listopadu 2015

Zatloukací kotvící trn

Nabízíme Vám také zatloukací patky, která mají pouze desku, na kterou lze dodatečně instalovat další kotevní prvek, např. Zatloukací kotvící trn. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Kotevní hroty, zatloukací patky. Hroty pro kotvení pergoly bez betonáže, pro zatlučení do země.


Vhodný pro kotvení jednodušších dřevěných prvků jako jsou mříže, lehké pergoly, malé. Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje. Nebyl zatím přidán žádný názor. Jméno a příjmení, e-mailová adresa.


Osobní údaje za účelem zasílání obchodních. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či. Zboží z nabídky obchodu Zahradní Sortiment.


Vhodné pro stavbu dřevěných sloupků u hospodářských ohra oplocování polí či jiné stavební práce. Dodáváme široký sortiment zemních vrutů. Jejich výhodnou je zejména nízká pořizovací cena, snadná montáž, vyoské životnost, rychlá montáž. Toto kování není dobré používat v návětrných stranách zahrady.


Certifikovaný trn můžete bez obav použít na jakémkoli staveništi. Kupujte pouze testované produkty. Slouží jako stabilizátor pro sloupy dřevěných konstrukcí zabudovaných přímo do země nebo na betonové podklady, vyrobeno z plechu o síle mm.


Patka kotevní kotvící hrot, pozinkovaná více. Hmoždinky zatloukací na kotevni-technika. Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu pro stavebnictví. Ocelový hřeb pro ukotvení Neviditelných obrubníků a zatravňovacej dlažby. Vážení zákazníci, z důvodu dovolené budeme mít v termínu od 27.


Objednávky přijaté do 26. Nově není podložka na upínacím oku přivařena, ale je pouze přiložena společně s šestihranným vrutem. Kotvící prvek k zavrtání do země. Svody lze rozdělit dle způsobu spojení konců plechů, ze kterého se svod vyrábí: výrobně levnější falcovaný spoj (spoj zahnutý a zalisovaný), nebo.


Zaujal vás produkt Talířová hmoždínka Termoz PN - plastový zatloukací trn ? Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vložte hmoždinku do vyvrtaného otvoru až na doraz (k izolaci), pomocí kladiva zatlučte trn do hmoždinky.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Objímka svodu na zatloukací trn -1mm Cu Objímka svodu na šroubovací trn 1mm FeZn. Prodáváme pouze odzkoušený sortiment! Za platbu předem SLEVA. Trn je používán jako kotvící prvek pro upevnění závěsů do betonu či plných materiálů.


Umožňuje snadnou a rychlou montáž zatlučením do předem vyvrtaného otvoru. Kanbanové systémy dle vašich požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky