pátek 6. listopadu 2015

Zvukova pena

Vaše specializovaná prodejna mnoha druhů akustických pěn a zvukoizolačních panelů za bezkonkurenční ceny na trhu. Rýchle, ekologické a suché zrovnávanie podkladu podlahy EcoPearls - Duration: 5:04. Podlahy, dvere, nábytok na mieru, Športové Podlahy.


U nás ho nájdete skladom. Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna, akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla.

Základní akustické pěny. Vhodná ako výplň zvukovo izolačných konštrukcii, dverí alebo priamo na stenu, strop a podlahu. Jej sekundárnou vlastnosťou je tepelná izolácia. Křivka na monitoru znázorňuje, že jsme hlasitost zvuku nijak počítačově neubírali.


Ta nejkvalitnější zvuková izolace z celé Evropy na Potichu. Poradíme vám ten správný materiál, který vám dodáme až k vašim dveřím. Akustická izolace 5cm a její skvělé protihlukové vlastnosti.


Lisovaná pěna – má výtečné zvukoizolační vlastnosti. Tyto akustické desky jsou tvořeny slisováním malých kousků pěny do sebe, čímž vzniká tuhá.

Studiové akustické prvky za skvělé ceny, se slevou, okamžitě k odeslání, s tříletou zárukou E-Shopu Muziker. Jsme vám k dispozici dní v týdnu. Mäkká pena EKO S5je ideálnym riešením pre zateplenie krovov, podkrovia, stien, stropov a ďalších miest, kde je materiál menej namáhaný a skrytý. Vďaka svojej otvorenej bunkovej štruktúre zvuk neodráža, ale pohlcuje - je dokonale zvukotesná.


Starostlivo zvolená akustická pena pre optimálnu absorpciu zvuku. Doručenie: Júl - Aug. AcouFoam 30cm 4-Wedge Acoustic Panels by Gear4music, Pack of 16.


Minimálne objednateľné množstvo tohoto tovaru je 2. Zobrazený jediný výsledok. BASS TRAP – Basová pasca. Zvukové Izolácie – BezHluku – Predaj a montáž zvukových izolácií. Využívá se pro odhlučnění bytů, ale i. Jednoduché řešení odhlučnění se zárukou let a provedení práce během jednoho dne. Vyřešte hlučné sousedy či vlastní živé děti jednoduše aplikací PUR pěny v jednom pracovním dnu.


Zvuková izolácia Wolf vám zabezpečí excelentné zvukovo izolačné vlastnosti. Malá hrúbka a jednoduchá rýchla montáž, dostupná cena. Tvrdá pena nie je nasiakavá a neprepúšťa vlhkosť. Na plochých strechách ju však treba ošetriť UV odolným náterom.


Produktom Polyurea možete hydroizolovať pivnice, alebo základy.

Vzor hlbokej vlny znižuje zvukovú energiu a je obzvlášť účinný v situáciách, kde sú prítomné nízkofrekvenčné akustické problémy. Existuje velký výběr zvukotěsných výrobků. Pokud nám řeknete svůj problém s hlukem, rádi vám poradíme o vhodném opatření a správném produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky