pondělí 12. prosince 2016

Barva na palubky

Barvy na dřevo Osmo color a ochranné lazury Osmo jsou na bázi přírodních olejů a vosků v několika barevných odstínech, ideální pro ochranu dřeva před houbami a pro zvýšení jeho životnosti v exteriérech. Nabízíme olejové lazury pro obkladové palubky, olejové vosky pro palubky podlahové a ochranné nátěry na dřevěné terasy. Nátěrové hmoty na dřevo, štětce, lazury, terasové oleje a vše pro to, aby Vámi zakoupené dřevo bylo ochráněné. Budem muset palubky nějak brousit a odstraňovat původní lak?


Teď, když už máme palubky natónované, jsem zjistila, že existují i tónovací vosky na dřevo. Použití: barva je určená pro interiérové dekorační a ochranné nátěry stěn a stropů. Vhodná na omítky (cementové, vápenocementové),sádrové podklady.


Protože dřevomateriál zpravidla nabízíme v přírodní, neošetřené podobě, je třeba jej před realizací vlastního projektu. Barva se neředí, je připravena hned k použití. Já dával na palubky, ale i na trámy přístřešku a teras IMPRENAL Profi, je to lazura.


Na rozdíl od palubek umístěných venku, lze vnitřní palubky ošetřit lakem. Vnitřní palubky totiž nejsou vystaveny dešti ani přímému slunci, a díky tomu lak nezačne praskat. Lak samozřejmě nanášíme jen na lícovou stranu.


Celkem se mi osvědčily s označením 2v tj. Na trhu je jich X druhů od Y výrobců, např. Výrobci laků a nátěrových hmot přicházejí na trh se stále. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.


Více informací, včetně informací o. Ten vytvoří na palubkách nepropustnou vrstvu, která je ochrání proti povětrnostním vlivům. I barevné nátěry jsou použitelné pro palubky , neboť barva slouží k vzhledovému vyladění prostoru, nejde však o ochranný nátěr. Venkovní použití - např.


Mají minimální nároky na údržbu bez povrchové úpravy. Z pohledové strany je strojně nastříkaná tónovaná lazura od švédského výrobce Sherwin-Williams. Palubky jsou z lícové i rubové strany impregnované.


Lazura je vodou ředitelná. Výrobek je primárně určen pro venkovní použití. Barva je nanesena na palubkách ze smrku v kvalitě AB, profil KLASIK. Na nové obklady nejsou finance amyslím,že to není až tak třeba, palubky jsou v pořádku,jen mne štve ta barva. Ale i tak dík za Váš čas,hezký slunný den.


Základem Osmo nátěrů na dřevo je slunečnicový olej, sójový olej, lněný olej a olej z bodláku. Neobsahuje dráždivá eko rozpouštědla, jako jsou například pomerančové oleje, které způsobují alergie. Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli existuje barva na staré lazurované nebo lakované palubky uvnitř zahradní chatky, aniž by se muselo vše brousit?


Z horní strany je povrch co nejlépe zbroušený, na bočních stranách mají pero a drážku. Na přání umíme zajistit i lakované obkladové palubky v červené, bílé, zelené, modré, žluté i hnědé barvě s tloušťkou 1 a mm. V případě potřeby se vyrábí i mm.


Nejlevnější jsou samozřejmě 15mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky