úterý 20. prosince 2016

Jutadach 95

Její použití je vhodné pro šikmé střešní systémy bez bednění jako kontaktní či nekontaktní lehká podstřešní difúzní membrána. Applied in roof constructions as water- and windproof membrane with high vapour permeability coefficient. Also used in wall constructions as breathable wind insulation of particularly good quality. Popis produktu: Vysoce difúzní podstřešní membrána sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací.


Materiál je třívrstvý kontaktní. Role je široká 5m s návinem 50bm. JUTADACH je třívrstvá pojistná hydroizolační membrána. Elastingesnis funkcinis sluoksnis padeda geriau apsaugoti medžiagą nuo pažeidimų.


Jutadach – trijų sluoksnių kvėpuojanti membrana sienoms ir stogui. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a. Difūzplēve ar mikrospraugām.


Izmanto jumtu konstrukcijās kā hidroizolācijas un pretvēja membrānu ar augstu tvaiku caurlaidības koeficientu. A JUTA Lélegző háromrétegű tetőfólia , vízszigetelő és páraáteresztő alátéthéjazat. Alkalmazható ferde tetőszerkezeten, egyszeres vagy kétszeres kiszellőztetéssel. Használható homlokzati fóliaként is. Odvádí vodní páry z konstrukce ven, vytváří uzavřený systém pro tepelnou izolaci, která je chráněná před zafoukaným deštěm, sněhem, prachem při extrémním počasí.


Podstrešná kontaktná membrána na ochranu podstrešných konštrukcií, podstrešných tepelných izolácií a podstrešných priestorov pred vlhkosťou z dažďa. Skládá se z difúzního fi lmu a dvou vrstev netkané polypropylenové textilie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tipa, partijas vai sērijas numurs vai.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vhodná na tepelnou izolaci - dotyková (kontaktní). Vyrába sa tepelným spojením dvoch vrstiev nosnej polypropylénovej netkanej textílie s difúznym filmom.


Membrána je plne recyklovateľná. Beépítése: A tetőfóliát sima tiszta és száraz felületre kell fektetni. Vízszintesen közvetlenül a szarufákra, gyűrődés mentesen. Vysoko difúzna poistná podstrešná membrána slúžiaca k ochrane podkrovných priestorov a tepelných izolácií.


Distribuce a prodej stavebního příslušenství: střešní krytiny pro všechny druhy střech, solární systémy, zateplení budov a hydroizolace. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Určeno pro šikmé střešní skladby, včetně nevětraných - dotyková na tepelnou izolaci. Lehká difúzní membrána pro šikmé střechy bez bednění se samolepícím okrajem. FÓLIA-TRADE KFT Köszönjük WordPress! SZABAD ÁTLAPOLÁSÚ ALÁTÁTHÉJAZAT. Két nem szőtt szilárdságot biztosító Polipropilén réteg között egy diffúz membrán.


Tāpat izmanto arī sienu. Pokládá se horizontálně nebo vertikálně přímo na krokve tak, aby nevznikly žádné faldy nebo sklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky