úterý 13. prosince 2016

Kabelka ze zipu

Vyroba kabelky ze zipu Moderní trendy modrá kabelka na zip z tvrdé kvalitní ekokůže. Novinová kabelka - Šití - Ruční práce, šití, kreslení … návody jak si ušít kabelku novinové kabelky kabelka z casopisu jak ušít kabelku ze zipu prodám časopis marina šití kabelek návody kabelky z časopisů kabelky ze zipu - návod kabelka ze zipů šití kabelek ze zipu novinová kabelka látka na. Kabelka ze svetru by Tvořivá máma updated on 1. Moderní hranatá kabelka na rameno s puncem elegance od výrobce Grosso. Béžovo-bílá hranatá kabelka na rameno Lana. Originální kabelka je na světě!


Ale nedá se rozepínat jako ty na obrázcích. Je-li kabelka dle našich představ, zbývají zip ustřihneme. Sešito -sama jsem překvapena, že ze 3m zipu mám jen kosmet.


Chtěla jsem tašku přes rameno. Kdo by chtěl, aby se taška dala zipem zavřít, tak až dojde do místa, že mu zůs. Malá kabelka s odnímatelným nastavitelným ramenním popruhem. Dámské kabelky, kosmetické taštičky, psaníčka, pouzdra, obaly na brýle.


Různé velikosti a velká škála barev. Poznáte v davu na první pohled. A taška vyrobená ze zipu je zcela jistě roztodivná. Tak tohle jsme si nemohli nechat pro sebe!


Rozhodně to patří do naší sekce líbí-nelibí, kde shromažďujeme samé roztodivné tipy, které se nám třeba líbí, ale něco nám na nich taky vadí. Za toto období jsme si vybudovali silnou základnu zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Zipy jsou sešité ozdobným stehem, který kabelce dodává další originalitu. Velikost kabelky 30xcm. Pro našití zipu , kterým se bude kabelka zavírat, jsem na vrchni části podšívky z manžestru přišila pásky, ke kterým zip přišiju.


Nemůžu ho přišít teď, protože jinak bych už lehce podšívku nevšila do vrchní látky. Máme pro vás kvalitní kabelky od českého výrobce. Vyberte si tu pravou z online nabídky více než 30. Crossbody kabelka s dlouhým ramenním popruhem.


Přístup do kabelky je chráněn pomocí zipu. Taška vyrobená z metrážového vínového a béžového zipu je originální mezi ostatními kabelkami. Je velmi lehká, příjemně se nosí cross body.


Krom kapsičky na zip na zadní vnější straně má uvnitř další kapsu na zip a jednu na rychlé odložení bez zipu. Vnější pohledová strana je ozdobena kovovou lesklou sponou a klopna je na magnetovou patentku. Zapínání v podobě zipu udrží veškerý obsah tašky na svém místě. Kabelky hairoo jsou ručně vyráběné, veganské, kvalitní a ocení je ženy se smyslem pro jednoduchost a eleganci.


Sem můžete přidat popisekKožená kabelka z hověziny. Zdobená motivem květu a monogramem. Přední díl je ozdoben nakládanou kapsou z krásných. Znáte peněženky, různá pouzdra a dokonce kabelky ze zipu ? Kdysi mi jednu jednu takovou přivezl brácha z Ameriky. Bylo skvělé dostat kus zipu a postupným.


Ramenní popruh je nastavitelní na maximální délku 1cm. Vnitřní část je podšitá béžovou látkou a prakticky rozdělena na dvě poloviny. Další kapsičku na zip najdete na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky