úterý 13. prosince 2016

Osb desky egger

Získaly schválení pro použití ve stavebnictví jako nosné desky. Zvláštní geometrie, velikost a orientace štěpek v krycích vrstvách a nízkoemisní lepení zajišťují nejlepší technické parametry. Všechny desky OSB odpovídají evropským normám.


Kromě toho je v závodě ve Wismaru používán lepidlový systém bez formaldehydu. Vyrábějí se s broušeným a nebroušeným povrchem. NEJLEPŠÍ CENA A VYSOKÁ KVALITA! OSB – Oriented Strand Board – jsou plošné lisované desky z orientovaně rozprostřených velkoplošných třísek sestavené ze tří vrstev a vázané pojivem z umělé pryskyřice. E rovná hrana nebroušená.


Lepeny pomocí PU pryskyřice bez formaldehydu. Při odběru většího množství nabízíme výraznou slevu. Vlastný účet = veľa výhod. Vždy vidíte aktuálne ceny. Produkty sú online objednávkou ihneď zarezervované.


Tvorba individuálnych cenníkových listov. Desky jsou vyrobeny v broušeném nebo nebroušeném povrchu a jsou lepené formaldehydem. OSB desky Prodej broušených a nebroušených OSB desek online. Na produkty bez symbolu pírka se doprava zdarma NEVZTAHUJE. Oriented Strand Board - desky z orientovaných plochých třísek) OSB jsou vícevrstvé desky vyráběné z plochých třísek smrkového nebo borovicového dřeva, které jsou plošně lisované.


Třísky jsou na povrchu orientované v jednom směru, ve středu jsou zpravidla orientované kolmo na vnější lamely nebo náhodně. OSB dosky sú vhodné pre stavbu, dom ale i pre domácich kutilov a majstrov. OSB dosky garantujú vysokú kvalitu vášho diela. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.


Vhodné i na konstrukci nábytku. Profil pero-drážka přesvědčí vysokou přesností lícování. Obsah fenolformaldehydu je jako u rostlého dřeva.


OSB , QSB desky OSBdeska - plošně orientovaná víceúčelová dřevoštěpková deska, určená jako nosná pro použití ve vlhkém prostředí, nebo pro speciální povrchové úpravy. K vzhledem k současné situaci nedostatku osb desek na evropském trhu, obebíráme osb desky od více výrobců, tudíž možná změna cen vyhrazena ! Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Díky vyšší vlastní stabilitě jsou tyto desky zvlášť vhodné i pro vyšší bodová zatížení.


Buy great products from our OSB Category online at Wickes. Egger HPL MED - barevné jádro. EGGER Eurodekor PLUS MLoboustr. Prodej OSB desek od Eggeru, včetně prémiové OSBTOP s velkými množstevními slevami. Dále nabízíme i Kronopol desky.


Dřevotřísky surové, dýhované, speciální. Specifická geometrie štěpek (délka až 1mm) a vysoký stupeň orientace štěpek po směru vláken u krycích vrstev jsou zárukou těch nejlepších technických vlastností. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky