úterý 13. prosince 2016

Střešní latě

Když se řekne „ střešní latě “, každému by se měly vybavit latě, na které se pokládají střešní tašky. Kromě těch jsou pak ve střešní konstrukci použity také latě, které zajišťují odvětrání střechy. Vyšší počet různých délek zase. Okolní lesy Bílých Karpat jsou.


Latě mají profil hranolku a měly by být nařezány z kvalitního dřeva. Střešní latě jsou často používaným materiálem pro stavby a rekonstrukce střech. Prodej střešních latí u nás v prodejně je od pondělí do pátku. Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Latě Impregnovan é Neimpregnované. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.


Dřevoobchod KC Karlovy Vary a. Omítané řezivo, prkna, fošny. Vytvořeno službou Webnode. Potřebujete dřevěné, hoblované a vysušené konstrukční hranoly?


Pak jste u nás na správné adrese. Zavolejte našim odborníkům nebo se zastavte v našem. V této kategorii naleznete na našem eshopu stavební nehoblované latě ze smrkového dřeva různých délek - 3m, 4m a 5m. KONTRALATĚ Po natažení fólie či instalaci nadkrokevní izolace se použijí kontralatě. Jde o latě připevněné rovnoběžně s krokvemi, její tloušťka.


AKCE - Nakupte střešní latě právě teď a budete mít dopravu kamkoliv po celé ČR pouze za 6Kč (bez DPH). Nebo si střešní latě můžete vyzvednout ve vybraných smluvních velkoskladech. Kompletní Ceník OSB desek, Řeziva Palubek. Impregnované střešní latě 40x60mm v délce a 5m jsou vyrobené ze smrkového dřeva a jsou standardně ošetřené kvalitním přípravkem Lignofix Stabil Extra hnědé barvy, který dřevo dlouhodobě chrání před dřevokazným hmyzem, plísněmi a houbami.


Kolik latí potřebujete, tj. Nezapomeňte připočítat také kontralatě. Střecha je při stavbě domu naprosto stěžejní součástí.


Jedná se o nejvíce namáhaný prvek z celé budovy, protože poskytuje ochranu proti nevlídnému. Vyrovnávací podložky pod střešní latě a vyrovnání podkladových lišt. Podložky určené pro vyrovnání nerovností podkladu pod zakládací lištu v místě jeho kotvení. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Krovy, hranoly, latě Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva , krovů, hranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka.


Na naší pile v Lužné u Vsetína připravíme jak kompletní střešní vazbu , tak i drobné zakázky na pergoly, altánky atd. Prodám střešní latě impregnované 5x4cm v délce 4m. Latě jsou smrkové s minimálním obsahem suků.


Prodáváme veškeré stavební řezivo, OSB desky, palubky, KVH atp. Naše cena) je uvedena bez DPH. Používají se jako součást nosné konstrukce pro střešní krytinu.


Dřevěné krovy tvoří nosnou konstrukce střech rodinných domů i větších budov. Krovy tvořené hranoly a trámy mechanicky nesou střešní krytinu. Krovy musí být schopné unést vedle vlastní hmotnosti ještě dodatečnou mechanickou zátěž vrstvou sněhu nebo silným větrem.


Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky