pátek 9. prosince 2016

Suche palivove drevo

Ziadna haluzovina, hniloba. Vyrobime dlzky podla vasich predstav Vozime od 2prms do prms Vozime nonstop. Cena prms - 40eur (priestorový meter sypaný) Doprava je spoplatnená pracujeme aj cez sviatky,.


Kvalitní bukové nebo dubové krbové dřevo. Na našich stránkach využívame cookies Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies a ako ich môžete odmietnuť nastavením svojho prehliadača. Vlhké drevo potrebuje pri horení veľa vzduchu, horí „studeným“ plameňom, zohrieva drevo v ohnisku a nie miestnosť, v ktorej sa máme cítiť dobre, syčí, dechtuje a polovica energie odchádza komínom, ktorý sa zanáša, dymí a susedia sú tiež radi. Disponujeme vlastnými lesmi, čo znamená, že drevo ktoré od nás dostanete pochádza výlučne z našich lesov, nie sme priekupníci. Drevo od nás je ideálne do krbu, kotla, pece ,kachieľ atď.


Predame „sypané“ palivové drevo tvrdé listnaté dreviny ako dub, buk, hrab, jaseň a Iné. Iné formy spracovania dreva ako ukladané, metrovicu , drevo v paletách. Našu ponuku dopĺňa drevo na prípravu pokrmov, dekoratívne drevo do krbov a taktiež štiepy z mäkkého dreva určené na zapaľovanie.


Predam tvrdé palivové drevo dub,buk,agát(aj čistý buk,aj agát)štiepane 33cm,25cm. Cena za meter sypany je 48eur,buk a agát je 52eur za meter sypany. Palivové dřevo nejvyšší kvality rozvážíme zdarma po celé ČR. Nabízím k prodeji palivové dřevo borovice, smrk v délkach 5m nebo 2m.


Vítejte na stránce, výroba sušeného palivového dřeva do krbu a kamen. Upozorňujme všechny zákazníky, že sušené palivové dřevo stojí vždy. Suché drevo má na čele rezu praskliny a ak dva kusy suchého dreva o seba klopneme, musí byť počuť jasný, zvonivý zvuk.


Suché palivové drevo , ktoré ponúkame je sušené prirodzeným odparovaním vlhkosti na voľnom priestranstve. Technologicky sušené štípané palivové dřevo s vlhkostí pod. Palivove drevo Predávame iba suché palivové drevo vhodné na okamžité použitie. Ponúkame drevo s najvyššou výhrevnosťou - dub a buk.


Nejlevnější palivové dřevo, brikety, pelete a příslušenství v Ústí nad Labem. Máme čerstvé, téměř suché a hlavně suché dřevo. Výroba a spracovanie dreva prebieha v prevádzkach Pezinok a Modra. Naša firma vyrába a predáva kvalitné palivové a krbové drevo. V ponuke Makke drevo Metrovica alebo aj polienka.


Levné a kvalitní palivové dřevo vám nařežeme naštípeme na požadovaný rozměr a přivezeme až k vám domů. Prodej a rozvoz palivového dřeva. Uložené v drevených paletách o vnútornom rozmere (1mx1mx1m).


To všetko spolu s rozvozom. Smrk, Modřín, Borovice, ATD. Dřevo je štípané, nebo polínky, řezané na požadovanou délku 234450cm. Brikety za trvale najnižšie ceny.


Nabízíme prodej palivového dřeva Rosice a okolí, v nabídce palivové dřevo měkké, tvrdé, polínka, doprava zdarma. Nabídka: Měkké dřevo Suché dřevo Tvrdé dřevo Volně ložené dřevo Přejít na prodejce. Metrové štípy, štípané dřevo pila Šlapanice, Blažovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky