pondělí 12. prosince 2016

Vyvážečka dřeva

Lesní vyvážečka dřeva za traktor Multiforest MF6- vyvážecí souprava na dřevo má nosnost 6. Vybírejte z inzerátů. Vyvážecí souprava do lesa obsahuje. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. NOVINKA - univerzální kloubový nakladač NORCAR ! Vložení inzerce zcela zdarma - Lesní technika (traktorové vyvážečky,traktory,vyvážecí soupravy),palivové dřevo,náhradní díly,štípačky a nabídky.


Nosnost této vyvážečky je tun a dosah hydraulického jeřábu metrů. Vývoz dřeva a klestí vyvážecí soupravou Ponsse Elk, hydraulický jeřáb, práce v lese, lesní práce, les, lesnictví, práce v těžkém terénu. Traktorová vyvážečka dřeva Farma CT - je díky své pořizovací ceně a dlouhé životnosti nejprodávanějším a nejoblíbenějším vlekem s nosností. Prodám přívěsný vozík za čtyřkolku a to nejen na dřevo. Belarus je nasazena v probírkách v okolí Humpolce a Pelhřimova a majitel s ní za pouhé první měsíce vyvezl na odvozní místo 600mz těžko přístupných probírek.


CENA JE S DANÍ A DOPRAVOU NA VAŠI ADRESU, PLATBA PŘI PŘEDÁNÍ Motor Honda - výroba Německo možno koupit bez DPH. Nyní měsíce dodcí lhůta. Traktory FARMTRAC k vidění na pobočce ve Vrutici. Klestová vana na vyvážečky PALMS. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Quisque id turpis neque. Morbi id imperdiet nisi. Nullam metus purus, ornare at pellentesque nec, facilisis. Aktuální nabídka produktů. V současné době jsou v našem programu výroby fekální cisternové nástavby na nákladních automobilech, traktorové návěsy na.


Díky dlouhodobým zkušenostem umíme nabídnout velmi efektivní technologie z hlediska hodinového výkonu a spotřeby paliva a dílů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyvážečka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Kácecí a odvětvovací harvestorové hlavice finského výrobce značky Tapio.


Prozkoumejte naší nabídku kvalitních kácecích hlavic. K tomu je vyvážečka vybavena prostornou ložnou plochou s postranními klanicemi a hydraulickým ramenem pro manipulaci se dřevem. Těžba dřeva , vyvážečka - Watch new movie trailers, high-quality HD trailers.


Díky vyvážečkám dřeva je přibližování dříví jednodušší a dřevo není znečištěné zeminou. Roubustní vyvážečka díky které vytáhnete těžké kmeny s nejmenší námahou. Používá se především v lesním průmyslu.


Neprodáváte někdo vyvážečku dřeva za čtyřkolku. Klidně samo domo udělanou a nevyužitou, nebo nějakou starší vlečku, která by se dala pro. Harvestory a harvestorové hlavice, vyvážecí traktory, speciální lesní kolové traktory. HYPRO AB má ve svém výrobním programu kromě procesorů i vyvážecí vlek za traktor o nosnosti tun.


Výroba 11t modelu byla ukončena. Traktorové procesory Niab estonské výroby od společnosti Fors MW. Podívejte se na naší nabídku procesorů Niab.


Zvláštní výbava je čerpadlo na vývodový hřídel traktoru se samostatnou nádrží na olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky