úterý 17. ledna 2017

Koberec z triček

Z triček nastříhejte pruhy o šířce asi cm. Pro začátek jich bude potřeba 11. Určitě máte doma spoustu starých triček , které už vám jen leží ve skříni a vy jste je na sobě neměli pěknou řádku let. Jak si ze zbytků látek udělat doma koberec ? Stačí dost času a pár drobností. Může to být koberec , miska, pelíšek, sedák na židli nebo podšálek.


Bezva nápad s těma obručema, to by mě nana. Nyní vaše staré trička najdete druhý, lepší život! Fotopostup na kobereček do koupelny bez šití. Potřebujete jen trička, nůžky a karton. Vlastnoručně vyrobená předložka je tak skoro.


Foto nápa jak využít stará trika a uháčkovat z nich koberec , podložku pod konvičku na čaj nebo co vás napadne, teda pokud umíte háčkovat! Z bezešvého trička vyrobíte podle našeho návodu několik metrů originálního bavlněného špagátu, který můžete dále zpracovávat. This Pin was discovered by Marie Cagašová.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Návod na háčkovaný koberec Háčkujeme 4RO, spojíme do kruhu pevným okom 1. RO, do kruhu uháčkujeme 15KS, spojíme pevným okom 2. RO, 2DS, 2DS do jedného oka, 2DS, 2DS do jedného oka, opakujeme do konca 3. Deky z triček - Rated based on Reviews Dodali jsme pouze naše trika, která už jsme sice nenosili, ale bylo nám je líto vyhodit, proto. Nechte si z vašich starých triček udělat originální deku z triček , která vám bude připomínat všechny skvělé vzpomínky a kterou zaujmete vaše přátele. Poslední díl zdánlivě nekonečného seriálu s názvem Můj další úlet je konečně tady.


Po fázi stříhací a motací jsem vítězoslavně došila koberec a. Pod článkem se spousta z vás vyjádřila k háčkování levou rukou, ať z pohledu leváků přímo, nebo z jejich okolí. Srdečně děkuji za tyto ohlasy. Musím přiznat, že háčkování je svým způsobem návykové.


Vypadá to skvěle, v dětském pokoji zatím máme klasický dětský koberec s městečkem, tak jim možná ještě jeden přidáme. Jestli z něj pak vyrobíte jednoduchý náhrdelník, nebo popadnete jehlici či háček, to už je na vás. Dakujem za super návo uz som nastrihala dve tricka a malickej z nich háčkujem koberec , len z trickoviny, s vlnou mi to nešlo, abo som sa málo snažila. Kobereček ze starých triček - 1. Hobby špagáty jsou odřezky z tkanin, pásky z elastické bavlny, se kterými se háčkuje a plete ve formátu XXL.


Průměr tkaniny je většinou mezi 5cm - 5cm. Na háčkování koberečků z triček ale budeme potřebovat co. Ty pak prošijete na šicím stroji tak, že je rovnou od středu koberečku tvarujete na plocho a do kulata a. O dovod viac, aby som sa to naučila.


Z odstřižků, starých košil a triček a tak vůbec můžeme udělat předložky, koberečky a nebo prostě izolaci studené podlahy. Zkrášlete svůj byt či dům kvalitním a pohledným kobercem! Nabízíme stovky různých vzorů, velikostí a značek.


Určitě i vy máte doma spousty bavlněných triček , která jste z nějakého důvodu už měsíce, či dokonce roky neoblékla. Ať už proto, že to byla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky