úterý 17. ledna 2017

Lacobel vzorník

Lacobel is clear float glass covered on one side by high-quality paint. Available in trendsetting colours, the Lacobel glossy painted glass range features an attractive palette of contemporary colours. The range is divided into three lines: The Classics (timeless colours), The Trendies (fashionable colours) and The Exclusives (unique AGC colours). Ten může být z jedné strany chráněn barevnou fólií. Sklo Lacobel lze kombinovat s různými materiály jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel.


Při zaměřování má technik s sebou vzorník barev, takže si rovnou vyberete barvu , které bude nejlépe ladit s Váší kuchyňí. Lze ho kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. Rádi vám odpovíme na veškeré vaše dotazy.


Každý projekt je individuální Proto nás kontaktujte a získejte nezávaznou nabídku na míru ZDARMA! Lakované sklo Lacobel – Matelac dodá Vašemu interiéru jedinečný a moderní vzhle prosvětlí místnosti, vyniknou odrazy, stane se dominantou Vašeho interiéru, nebo nenásilně splyne s okolním prostředím. Coloured Lacobel Glass Lacobel glass is a coloure back painted type of float glass. It is extremely popular in contemporary interior design as a form of decorative.


Lacobel Has A Long-Standing Reputation As A Highly-Respected Decorative. Lacobel je sklo, na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak. Veškerý nábytkový sortiment dodáváme v designu dle vzorníku níže. Kliknutím na náhled zobrazíte větší fotografii.


Vzorník barev RAL je celosvětově uznávaný standard pro stupnici barevných odstínů, který se používá především v průmyslové výrobě interiérových. Je možné si vybrat barvu ze standardu vzorníku RAL, NCS nebo Lacobel , případně přinést vlastní vzorek. La Belle Aurore, Sainte-Maxime. Easy and Secure Online Booking.


Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! LACOBEL je odolný proti UV záření.


Trvanlivost barevných odstínů je zaručena speciálním výrobním procesem. Použité laky neobsahují těžké kovy ani chemické látky, které by mohly poškodit životní prostředí. Je to ekologický výrobek. LACOMAT lakovaná skla s matovým vzhledem. MATELAC sklo se saténovou povrchovou úpravou Vzorník barevných skel (klikni pro detail) Jsou to skla, na kterých je nanesen vysoce kvalitní barevný lak.


Lze je kombinovat s různými materiály jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. Lakované barevné sklo Lacobel i Matelac se hodí jak do kuchyní, tak koupelen. Obrovskou předností je jeho snadná údržba a silná odolnost vůči mastnotám, vodnímu kameni a jiným vlivům. Přístřešky a pergoly nad vchod či terasu.


Sprchové kouty i zástěny do koupelen. Zateplení fasád kvalitně, rychle a levně. Toto sklo lze kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel.


Zajímají vás naše ceny řezaného skla? Nenašli jste, co jste hledali? To vůbec neznamená, že to nemáme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky