úterý 18. dubna 2017

Nůž na polystyren

Prošla našimi náročnými testy a tak jsme tuto řezačku začlenili do našeho sortimentu. Je vybavena regulací teploty nože a nastavením hloubky řezu. Tavná řezačka na polystyren a podobné materiály L-3pro ořez izolačních materiálu (již upevněných).


Abyste přesně a pohodlně rozřezali polystyren na požadované rozměry, pořiďte si kvalitní nůž na polystyren. Právě takový naleznete v naší nabídce.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Termický nůž na pěnový poystyrén 230V a další Horkovzdušné pistole výhodně v Eshopu HORNBACH. Speciální elektrický horký nůž na polystyren. Zateplení fasády bude mnohem rychlejší s tímto. Popis: Řezačka na polystyrén WARM BLADE KNIFE.


Pro šířku polystyrenu = max. Polystyren není nutno následně zabrušovat, řez je čistý a rovný, nejsou nutné další úpravy. Tavný řezací nůž na polystyren a pěnové materiály 5cm 80w Ruční elektrická řezačka s čepelí o délce 5cm je profesionální nástroj pro řezání polystyrenu, pěnových a syntetický materiálů ve stavebnictví, průmyslu, pro modeláře a dekoratéry.

Nůž na řezání minerální vlny a polystyrenu. Délka oboustranného ostří 2mm, tloušťka ostří mm. Nůž Martor Argentax TAP-O-MATIC 331. Aretace čepele je kromě toho tak. Odolný univerzální přístroj pro kutily, domácí řemeslníky a profesionály.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Pracovní nože) Hodnocení produktu:. V katalogu nemáme podrobnější informace o rezacka na polystyren. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Maximální teplota je 450°C.


Kč POPTÁVKA ZATEPLENÍ FASÁD. Profesionální nůž se speciálními zuby ve tvaru vlnek dvou velikostí pro snadné řezání zejména minerální vaty. Též však řeže i polystyrén.

Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat. Další slevy dílny na Kupi. Polystyren je lehký a zároveň pevný, takže řezat můžeme mnoha různými nástroji.


Záleží jen na tom, který vám bude vyhovovat nejlépe. Good Price on expandable Truste Audited Chi na Suppliers. Find Chi na Manufacturers Of Polystyren e Expanded. Tento nůž na řezání izolací z izolačních materiálů jako je polystyren a minerální vata je nepostradatelný při realizaci zateplení šikmých střech, stropů, příček, lehkých plovoucích podlah a kontaktních fasád. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v. Díky snadno vyměnitelným nástavcům je přístroj mnohostranně použitelný.


Rothenberger - elektrický nůž na polystyren 190W - 10cm za skvělou cenu! Ideální pro dílny a domácnost. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Kup teď 7Kč s dopravou 8Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky