středa 12. dubna 2017

Podhledové kazety

Armstrong nabízí dřevěné kazety v rozměru 600x600mm v provedení hran MicroLook, SLa Vector. Povrch je plný nebo perforovaný s rubovou stranou opatřenou černou akustickou flísovou textílií. Stropní polystyrenové podhledy a lišty Eurotrend s PVC fólií vynikají především svou životností, jednoduchou údržbou – jsou plně omyvatelné a precizním zpracováním.


Vysoce kvalitní minerální desky s výbornými akustickými parametry umožňují vytvořit unikátní prostor pro pulzující interiérový design s moderními a přitažlivými koncepty. V nabídce jsou i speciální kazety do hygienicky nebo bezprašně náročných prostor OWA sanitas, OWA lux, OWA pura a OWA clean, OWA janus a OWA Sinfonia jako akustické podhledy do poslechových sálů, škol a školek a OWA AquaCosmos do prostor vystavených vysoké relativní vlhkosti - plaveckých bazénů.

Stropní kazety od nás můžete vidět v hotelích , kancelářích i domácnostech. Výrobky značky: AZ FLEX Ekonomické podhledové kazety AMF ECOMIN. Odhalte naši širokou nabídku a možnosti využití našich technických řešení akustických, protipožárních, hygienických i designových podhledů a stěnových obkladů. Akustický panel volně zavěšený Solo Rectangle. Sádrokartonové stropní kazety.


Výhradní dovozce certifikovaných termo-akustických systémů. AMF Ventatec Click V-PQ m. Nabízíme odhlučnění podlah, příček, obvodových zdí, stropů atd.

V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Minerální vlna je nehořlavý materiál, jehož teplota tavení vláken.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Cena podhledu z pnuté podhledové fólie Cena se odvíjí od zvoleného provedení (mat, lesk, transparent, tvar místnosti, exkluzivní povrchové úpravy, akustické vlastnosti). Jedná se jedno z nejdražších provedení.


Ve stropech VARIO je možné současně použít panely různých tvarů a barev. U velkých rozměru kazet je nutno brát v úvahu pevnostní parametry stávajícího stropu. Oproti zářivkám uspoří elektřiny!


LED panely do podhledu jsou ideální jako kancelářská. Technologie výroby spočívá v prostřihnutí základního materiálu. Polystyrenové stropní kazety snadno vyřeší problém s nepěkným, hrubým stropem.


Jednoduše se nalepí těsně vedle sebe. Krásné vzory i různé barvy. Luna Stropní podhledy Luna vytvářejí atraktivní vzhled v temných interiérech, které vyžadují vysoké akustické parametry.

Umožní stavět interiérové stěny a příčky s vysokou mechanickou odolností a únosností. Podhledy a příslušenství. Standardní podhledové kazety AMF THERMATEX.


Příprava povrchu: Povrch musí být suchý, odmaštěný, tvrdý, pokud možno hladký a nasákavý, zbavený starých tapet a klihových barev. Všechny kovové kazety kromě zabudovaných jsou odnímatelné, eventuálně mohou být sklopeny, zavěšeny či posouvány (vždy podle typu kazety ). Molitanové stavebnice Dětské prolézačky. Rockfon Boxer Akazetové podhledy 600x600x20mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky