středa 12. dubna 2017

Protipožární

Myslíme na vaše pohodlí a bezpečnost, proto dbáme na kvalitu našich protipožárních dveří. Nejlepší protipožární ochranu zajistíte využitím protipožárních stavebních prvků. S protipožárním systémem FIREWIN se požáru nemusíte bát. Ivo Mentlík SOND-PO - protipožární těsnění. Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové, plné, prosklené i kazetové, protipožární , kouřotěsné, bezpečnostní, zvukotěsné i atypické dveře.


Protipožární ochrana staveb a konstrukcí. Please select the correct department for your. Revizní dvířka jsou vhodná pro instalační šachty, sály, chodby apod. Umístit je lze i do podhledů, kde umožňují přístup k nejrůznějším měřidlům, elektrorozvaděčům, jističům, uzávěrům topení, vody, plynu, k protipožárním zařízením apod. Vchodové dveře za trvale nejnižší ceny.


V některých nouzových situacích, kdy není k dispozici přívod vody z potrubí, mají zásadní význam přenosná protipožární čerpadla. Many translated example sentences containing protipožární – English-Czech dictionary and search engine for English translations. Rychlá a jednoduchá výměna plakátů. Testovací přípravek nové generace. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám tímto představit novou generaci testovacího zařízení optickokouřových.


Vše dostanete v jednom balíčku služeb. Výrobce kuchyňských dvířek a deskových materiálů. Do sortimentu patří kuchyňská dvířka, protipožární materiály Grenamat. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Jakékoliv prvky (ocelové, betonové, dřevěné), které mají nosnou funkci v objektu, vykazují danou požární odolnost. Objevte prostorově úsporné řešení s vysokou skladovací kapacitou díky vertikálně výsuvný. Jsme český výrobce rozváděčových protipožárních skříní. Firma fenza PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉMY s. Výroba zařízení pro vzduchotechniku a protipožární techniku, systémů vytápění a ocelových průmyslových staveb. In addition, the department provides varied emergency.


Nabízí protipožární dveře a prosklené. Interiérové dveře a zárubně, vchodové dveře, kování od vybraných dodavatelů. Designové prodejny po celé ČR. Zkouška protipožární ho zařízení ve výrobní hale. Pěna se často používá jako prostředek pro zhášení požárů pomocí dušení, tedy zamezení přístupu kyslíku k h. Antikorozní a protipožární ochrana ocelových konstrukcí.


Czech innovative manufacturing and trading company providing outstanding solutions in cable harnesses, electromechanical assemblies, electronic equipment and cable components for a wide range of aviation and defence customers. Posuvná protipožární vrata vynikají vysokou požární odolností, brání šíření požárů, tepla a plamene. Požární dveře a uzávěry, revizní dvířka, prosklené stěny, příčky, okna.


Kompletní certifikace, vlastní. Jsou k dispozici v různých variantách, např. Vítejte na webových stránkách naší společnosti AVAPS s. Jsme stabilní firma s dlouholetou tradicí v protipožární ochraně staveb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky