úterý 18. dubna 2017

Reproduktorový kabel

Hama kabel reproduktorový 2x 0. Veškeré vodiče této značky jsou vyrobeny z vhodných materiálů, a proto Vaší jedinou starostí zůstane to, jakou má mít reproduktorový kabel velikost. AQ 6je kvalitní reproduktorový kabel o průřezu 2x5mm, který je vyroben z čisté bezkyslíkaté mědi. Real Cable s průměrem mm² a délkou m. Transparentní kabel z 9 bezkyslíkaté mědi, barevně odlišené kanály , určen pro propojení kvalitních sloupových reproduktorů a dražších reproduktorových sestav, doživotní záruka kvality. Objednací kód: INA00a8d.


K č (6EUR) skladem. Chceme, aby e-shop „hrál stejně dobře jako naše hudební nástroje. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti slouží cookies. Všechna práva vyhrazena Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Audio - video káble) Hodnotenie produktu:. Audioquest Type je bezkompromisní reproduktorový kabel (metráž) o průměru 4×AWG (mm²). Je totiž zřejmé, že je lepší mít příliš dlouhý kabel než mít příliš krátký. Důležitou vlastností, kterou by měly splňovat všechny napájecí kabely, je vysoká kvalita provedení. Kvalitní propojovací audio kabel , slouží pro zesílení přehrávané hudby z reproduktorů, konektory Turbine typu CINCH jsou pokoveny karátovým zlatem, středový kolík drží pevně v reproduktoru, izolační Mylar fólie, délka m. Low Prices on Multi Usb Charger Travel.


Free Delivery on Eligible Orders! Nedis, Stereofonní Audio Kabel. Zástrčka - 2× 5mm Zásuvka.


Rozbočovací kabel s konektory mm lze použít k připojení sluchátek k jednomu audio zařízení, jako je například MP3. LS-FL reproduktorový kabel flexibilní. PVC izolované dvoužilové vedení, s barevnými pruhy pro identifikaci žil pro připojení reproduktorů s příslušnými údaji o výkonu. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Propojují reproduktory s komponenty a jsou k dostání v několika formách.


Buď v setu po dvou kabelech o několika délkách nebo libovolná metráž ze špule. Hudební nástroje značky STAGG:Firma Stagg sídlí v. Délky jednotlivých větví vedení, především u stereofonní reprodukce, by měly být shodné a vedení kabelu pokud možno symetrické. Konce kabelů je vhodné ošetřit proti oxidaci například pájením, i když u námi nabízených kabelů je oxidace výrazně nižší, než u mnohých. Naše firma si za posledních let jistě na českém trhu získala mnoho profesionálních zákazníků a příznivců z oboru audiotechniky.


Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. DYNAVOX reprokabel kabel - provedení v délce 3m. Pozlacené masivní konektory s možností výměny koncovky.


Vhodný pro všechny zesilovače a reprosoustavy. Soundking GA 2Symetrický mikrofonní kabel , metráž. Reproduktorový kabel , metráž.


Kvalitní reproduktorový kabel s průřezem 2x mm² prioritně určený pro výkonné regálové nebo sloupové reprosoustavy. Silový kabel se také nazývá reproduktorový kabel , v angličtině zpravidla speaker cable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky