středa 31. května 2017

Akrylový štukový tmel

Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi akrylátové disperze s přísadou křemičitého písku. Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný. TUKOVÝ TMEL ( Komentáře:0) Přetíratelný speciální tmel na bázi akrylátu vytvářející povrch se zrnitou strukturou.


Vhodný pro vnitřní i venkovní. Použiva sa na tmelenie prasklín a škár v interiéri, špeciálne pre materiály, ktoré sú upravené štukovou vrstvou. Brousitelný tmel na dřevo A. Pro tmelení prasklin a spár v interiéru, speciálně pro materiály, které jsou upraveny štukovou vrstvou. Pro štukové omítky, pohledový beton, polystyren.


Na klasické omítky se může hodit akrylový štukový tmel , který obsahuje příměs křemičitého písku a věrohodně tak napodobuje klasickou omítku. Tmelenie škár medzi rámami okien, dverí a murivom s požiadavkou. Plusem tohoto řešení je také lepší přilnavost vrchních nátěrů.


Na tmelenie prasklín a škár v interiéri, použitie v exteriéri len v suchých podmienkach a najmenej hodín po aplikácií treba plochu chrániť. Tmel akrylový štukový , bílý 310ml. Soudal štukový tmel přetíratelný speciální tmel na bázi akrylátu vytvářející povrch se zrnitou strukturou.


Mrauvzdorný tmel na spáry, štukové omítky a podhledový beton. Neobsahuje rozpouštědla, antikorozní. Nanesený tmel uhladíme štetcom alebo stierkou, prípadne navlhčíme mydlovou vodou. Plastické tmely používame najmä okolo komínového oplechovania, na prilepenie plechovej alebo bitúmenovej záplaty a podobne.


Polysulfidové tmely, ktoré zaistia nepriepustnosť škár, zasa využijeme všade tam, kde potrebujeme zabrániť úniku olejom, paliva, rozpúšťadiel, kyselín a zása a. SOUDAL 2ml akrylátový bílý. Tento speciální tmel na bázi akrylátu vytváří povrch se zrnitou strukturou. Určeno pro vnitřní i venkovní použití k drobným opravám zrnitých povrchů, především štukových omítek. K vysprávkám nerovností,tmelení drobných.


Uniflex akrylátový štukový tmel určený na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov, ocel, kámen, beton, dřevo atd. Jednozložkový tesniaci škárovací tmel , na báze akrylátovej disperzie s prísadou kremičitého piesku. Vytvrdzuje odparením vody, vytvára trvalo pevný.


DEN BRAVEN akrylový štukový tmel 310ml bílý. Možnost vrátit zboží bez udání důvodu. Akrylátový tmel na polystyren. Výhodný nákup na splátky.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt den braven akrylovy stukovy tmel 310g bily. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči.


Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu. Jednozložkový plniaci, nezrážanlivý, veľmi ľahký tmel na disperznej báze s dobrou priľnavosťou k poréznym materiálom, po vyzretí odolný mrazu, na kovy nepôsobí korozívne. Pretierateľný už od minút po aplikácií.


Je určen k úpravě hrubě srovnaných stěn stěrkovými lepidly a jádrovými omítkami, či vyhlazení povrchu po odstranění starých tapet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky