středa 31. května 2017

Prodej kulatiny

Prodej dřeva ke zpracování. Pořez kulatiny prodej dřeva. Nechte si u nás připravit řezivo na míru. Věnujeme se prodeji dřeva, štěpkování a sušení dřeva.


Zajišťujeme přepravu dřevní kulatiny a broušení pil. Krovy na zakázku zhotovujeme do dnů dle požadavků zákazníka Řezání nestandardních rozměrů je realizováno dle aktuální skladové dostupnosti kulatiny. MARUŠÍK - prodej dřeva a stavebního řeziva Ostrava V nabídce našeho eshopu najdete prkna , hranoly , fošny, prkna, střešní latě, stavební řezivo, stavební dřevo , které dodáváme v různých rozměrech a délkách na míru. Výkup kulatiny a lesních parcel.


Zabýváme se výkupem kulatiny i celých lesních parcel od soukromníků, obcí a společností. Lesoservis - výrobky ze strojně ofrézované kulatiny. Jedním z našich hlavních výrobních programů je výroba prvků pro stavbu dřevěných plotů a ohrad. Nabízíme prode, zpracování a rozvoz kvalitního plalivového dřeva a kulatiny pro domácnosti a firemní zákazníky. Vám dřevo metrové, štípané a také špalkové listnaté tvrdé a jehličnaté měkké.


Nabízíme Vám prodej suchého a čerstvého dříví do vašeho krbu nebo kotle. Prúměrný pořez činí 3mkulatiny měsíčně, převážně na výrobu stavebního řeziva tj. Objednávky dřeva na otop nebo řeziva pro dřevostavby můžete provádět buď telefonicky na výše uvedeném čísle nebo zadat rozměry požadovaného řeziva na náš e-mail, a to pro-střednictvím poptávkového formuláře , který najdete vpravo nahoře.


Dodáváme surové smrkové kulatiny , půlkulatiny, vyráběné frézováním. Kuláče – jsou hladce frézované středové smrkové kulatiny. Půlkuláče – jsou rozřezané frézované smrkové kulatiny. Vykupujeme kulatinu dub, akát, ořech, modřín, javor, jasan, jilm, kaštan a třešeň ptáčnice.


Nabízím pořez kulatiny a prodej stavebního a truhlářského řeziva dle Vašeho požadavku max. V našem velkoobchodě v Praze. Zabýváme se lesnickou činností, prodejem dřevařského materiálu, výstavbou dřevostaveb, výrobou palet a dřevěných obalů. Pila Kuroslepy - impregnace řeziva, nákup a prodej kulatiny , další služby - doprava řeziva a kulatiny , dodávka a montáž krovů, tesařské a truhlářské.


Přední český akátového dřeva, akátové kulatiny a řeziva pro dětská hřiště či mobiliáře. Pomáháme Vám být silným partnerem na trhu s akátovým. Společnost MS FOREST Gro. Práce v lese – manipulace pokácené kulatiny lesním navijákem včetně odvozu dřeva z lesa.


Přeprava nákladů – vozidel, strojů a zařízení do hmotnosti 7t. Zdarma ocenění lesa, poradenská činnost v lesnictví. Těžení lesa, vykoupení dřeva, kulatiny a další služby!


Středový průměr kulatiny a více pro sruby jako základní stavební materiál bez další změny v cenové nabídce oproti konkurenci. Hlavní výrobce a dodavatel kompletní dodávky hrubé stavby srubového nebo roubeného domu. Hutní materiál, válcované a kované kulatiny do 6ml. V oblasti prodeje a dělení hutních materiálů poskytujeme komplexní služby.


Hoblování dřeva, I NADMĚRNÝCH HRANOLŮ ! Dále pila Belcredi Brno nabízí různé výrobky ze dřeva. K výrobě řeziva používáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky