pátek 26. května 2017

Čím natřít betonovou podlahu

Potřebujete natřít betonovou podlahu v garáži, dílně nebo skladu? Podklad musí být suchý, čistý, soudržný, zbavený všech hrubých nečistot a. Tak jako přicházejí zákazníci do prodejny s požadavkem „potřebuji barvu na beton, na podlahu , do garáže, do sklepa, na asfalt nebo čím natřít betonovou. Proto je dobré podlahu v garáži natřít speciálními přípravky na beton, které vytvoří ochrannou vrstvu. Ta povrch betonu uzavře, nečistoty se nedostanou do struktury betonu a podlaha bude hladce udržovatelná a omyvatelná. Odpadnou problémy s prašností a navíc prodloužíte životnost betonu.


Tak dlouho jsem se radil s odborníky čím natřít na chalupě novou dřevěnou podlahu z borových prken, aby byla polomatná a tvrdá a bylo po ní možné chodit. Prosím Vás o radu, jak a čím opravit betonovou podlahu v garáži, která je za léta používání (let) místně mírně vydrolená, zejména v místech nájezdu kol parkovaného vozidla. Je původně natřena nějakým hydrobanem. Někdo radí udělat nový betonový potěr a natřít. Já se toho bojím, neboť podlahu nemohu zvedat.


Nejlépe bych vydrolená mělká místa pouze. Váháte, čím natřít betonovou podlahu ve Vaší garáži, dílně, autoservisu nebo technické místnosti? Chcete, aby odolala provozním kapalinám, soli, změkčovadlům z pneumatik a především vysoké mechanické zátěži? Sklep je vlhčí, ze zdí vzlíná vlhkost a sem tam plíseň.


Dřevo je krásné, protože je to přírodní materiál a podlahy z něj jsou nám tak nějak blízké pro svou teplou barevnost a strukturální různorodost. Není to chladná dokonalá krása, ale odraz života stromu, který dýchal a rostl. Jak vybrat správný nátěr pro betonovou podlahu garáže. Nesprávně natřená betonová podlaha garáže je k zlosti.


Barva z ní při každé příležitosti. Povrch betonu lze natřít a vylepšit tak jeho vzhled i užitné vlastnosti. K dispozici je řada nátěrů vhodných na podlahy, podezdívky, venkovní plochy i stěny bazénů a jímek. Požadavek na odolnost olejům, posypovým solím. Mátě někdo zkušenosti a doporučení druhu, či přímo značky ? Dobrý večer, rádi bychom natřeli asi let starou prkennou podlahu v ložnici.


Potřebujeme krycí světlý, nejlépe světlebéžový nátěr , nikoliv bezbarvý (prkna nejdou zbrousit na dostatečnou estetickou úroveň). Dobrý den,prosím o radu čím natřít betonovou podlahu která je silně zatížená (hala hasiči). Máme v garáži suchou betonovou podlahu natřenou před lety pryskyřicí. Podlaha už nevypadá dobře a chceme jí obnovit. Můžete nám prosím poradit čím natřít a obnovit.


Nátěr na dřevěnou podlahu , barva na dřevěnou terasu, olej na dřevěné terasy, čím natřít dřevěnou terasu, nátěr dřevěné terasy, oleje na dřevěné terasy. Bona jak natřít podlahu návod krok za krokem. Po proschnutí lze začít natírat podlahu zmiňovaným olejovým přípravkem, a to. Dřevěná podlaha je investicí na spoustu let.


Přírodní materiály vydrží dlouho, ale je. Chystáte se renovovat starou dřevěnou podlahu nebo vás čeká naopak povrchová úprava podlahy nové? V každém případě se budete určitě zajímat, jaký nátěr zvolit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky