pondělí 29. května 2017

Protisněhové háky bramac

Protisněhové háky zabraňují sklouzávání sněhu ze střechy. Jejich doporučené množství závisí na sklonu střechy a na množství sněhových srážek oblasti. Protisnehové háky sú alternatívnym riešením protisnehových škridiel. Zabraňujú sklzávaniu snehu zo škridiel.


Potrebné množstvo protisnehových zábran závisí od sklonu strechy a od množstva snehových zrážok v danej oblasti. V zásadě platí stejná schémata pokládání jako u protisněhových tašek. Potřebné množství protisněhových háků závisí na sklonu střechy a na množství sněhových srážek v dané oblasti. Tento web využívá cookies pro Vaši pohodlnější práci.


Kliknutím na souhlasím uzavřete tuto lištu. Sněhové zábrany by měli být navrženy tak, aby sněhová pokrývka střechy rovnoměrně odtávala a nezatěžovala lokálně okap střechy, střešní okna, prostupy střechou, oplechování střechy atd. Strešná krytina, škridla. Kompletný sortiment krytiny a príslušenstva pre stavbu a obnovu strechy. Popredný špecialista pre strechy na Slovensku.


Střešní krytina nové generace! Povrchová úprava – povětr. Nabízené protisněhové háky vyrábíme z kvalitní severské pozinkované oceli o celkové. BRAMAC - protisnehové háky.


V zásade platia rovnaké schémy pokladanie ako u protisnehových tašiek. Bramac Moravská, Max, KM Beta Hodonka. Háky se dodávají v kombinaci s protisněhovou taškou. Ten slouží k překrytí protisněhového háku a díky němu se zvyšuje bezpečnost konstrukce střechy.


Množství sněhových háků závisí na sklonu střechy a velikosti sněhového zatížení. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. Ceny od: 1Kč Slevy až: 2. Veškerý materiál pro klempíře a pokrývače. Prodáváme okapový systém, střešní fólie, sněhové zábrany, hřebenové pásy, střešní výlezy.


Pořiďte si kvalitní a účinné sněhové háky na střechu od odborníků za super ceny. Samozřejmostí jsou doplňkové střešní prvky (okrajové tašky, hřebenáče, prostupové tvarovky, tašky připojení hřebene, odvětrávací tašky, tašky sněholamu…) a montážní příslušenství (příchytky, vruty, střešní fólie, ochranné pásy, protisněhové háky …). Je vyrobený z ocelového pozinkovaného plechu lakovaného. Výška části protisněhového háku, která.


Upřesnit parametry Cena:. Háky v naší nabídce jsou vyráběny z kvalitní pozinkované oceli. Vhodné rozmístění a množství je závislé na sněhové oblasti.


Umisťují se od druhé řady od okapní hrany. Asymetricky zvlněná Moravská taška vytváří na střeše působivé efekty a dodává střeše živý charakter. Prodám protisněhové háky , v různých barvách (červená, hnědá, černá) - v balení 1ks. Reviva Používání systémových dílů má prioritu! K velkoformátovým taškám mimo Revivy patří protisněhové tašky.


Prostisněhové zábrany sú nutným prvkom strešnej konštrukcie. Aby protisněhové háky plnily svou funkci, musí být rozmístěny po celé ploše střechy až k hřebenu. Montáž protisněhových háků pouze v jedné řadě ve spodních partiích střechy nemá prakticky žádný význam!


Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky