středa 24. května 2017

Revizní dvířka do fasády

Ocelová revizní dvířka SOFTLINE na fasádu. Fasádní ocelová revizní dvířka na elektro rozvaděče a plynové krabice. Dvířka se instalují na fasádní izolant do líce fasády nebo přímo do zdiva pomocí kotev. K dvířkům si můžete dokoupit ocelový nebo plastový klíč. Klíč není součástí balení.


Dobrý den, Jak upevnit revizní dvířka elektroměru a plynoměru na zateplené fasádě? Jak se řeší prostupy fasádou - větrací mřížky a potrubí? Revizní dvířka se jednoduše namontují na zateplenou fasádu nebo do zdiva.


Při montáži doporučujeme rámeček vysadit 6mm nad izolant a instalovat APU lišty, aby nedocházelo k vypraskávání spoje s povrchem fasády. Dvířka jsou povrchově upravena bílou práškovou barvou. Dvířka SUNTERM Cvyrábíme od rozměru 25cm do 55cm šíře a výšky, SUNTERM Cod rozměru 40cm do 80cm šíře i výšky.


Potřebujete revizní dvířka ? Jedná se hlavně o klempířské prvky, které zabraňují pronikání vody do fasády na vodorovných plochách říms, markýz, parapetů otvorových prvků, oplechování atik a dešťové svody, které se kotví do plochy fasády. Vyberte si z různých materiálů a rozměrů. Nakupujte revizní dvířka na Moje-Elektro ještě dnes a ušetříte.


Tentokráte se podívejte s odborníkem ze společnosti ZOFI fasády , s. Rám revizních dvířek je vyroben z hliníkových profilů a standardně jako výplň se montuje aquapanelová. Výroba dvířek pro instalaci do zateplovacího systému ETICS. Naše fasádní dvířka se staly nedílnou součástí kvalitně zateplené budovy. Systém MPWD - Revízne dvířka do fasády z tepelnou izolací. Na přání mohou být zhotoveny různé atypické velikosti dle Va ich po adavků.


Rekonstrukce jádra bytu se neobejde bez výměny nebo repasování šachetních revizních dvířek. Ohnivzdorná dvířka s požární odolností do minut pro příčky a podhledy splňují náročné požadavky na požární. Rám dvířek se tedy upevní s ohledem na spárořez do SDK konstrukce obvyklým způsobem, použitím běžných sádrokartonářských profilů. Vyrobena jsou zpravidla z hliníkového profilu vyplněného bílým sádrokartonem nebo z plastu, v provedení také jako stropní, protipožární, akustická, případně s kličkou nebo zámkem.


Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol. Díky unikátnímu plně on-line eshopu máte možnost si u nás vybírat z více než 13. Navíc integrace eshopu a klasické webové prezentace v jeden celek Vám. Na výplň jsou nejčastěji použity sádrokartonové desky. Na dvířka jsou montovány kvalitní německé zámky Kobra nebo Hobes.


Všechna vyrobená dvířka podrobíme zkoušce, tak aby jste dostali kvalitní a funkční výrobek. Pro skříňky HUP se musí dvířka doplnit větracími otvory. Menší provedení dvířek může být v provedení výklopném a výsuvném.


Naše revizní dvířka jsou vyráběny českými výrobci s ověřenou kvalitou. Kotvení prvků do zateplené fasády Kotvení prvků do zateplené fasády Na každou fasádu je nutné zavěsit řadu prvků, např. Přidat hodnocení obchodu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky