pondělí 29. května 2017

Elektrická závora

Zakázkový vývoj a výroba elektrických závor. Vyrábíme různé elektrické závory všech velikostí a provedení za bezkonkureční ceny. Mechanika závory je plně kov. Rychlá závora s přijímačem dálkového ovládání již v základu! Pro provozy do 5cyklů denně, zdvih sekundy.


Automatické vyhledání dráhy, přesné. Malá vjezdová závora SBAR pro rameno závory do m průjezdu, možno zkrátit. Možno napájet solárním panelem, sluncem. Podpořte nás na. Ako doplnok prístupových systémov a ochrany objektov a priestranstiev dodávame a inštalujeme brány a závory, ktoré je možné.


Závory a elektrické pohony. Elektrická závora se může připojit k již existujícímu elektrickému ohradníku nebo může fungovat naprosto odděleně jako brána u trvalých dřevěných ohrad připojená k elektrické síti nebo baterii. Na základě zaměření s vámi sepíše objednávku, podle které se závora nejpozději do 4-týdnů vyrobí. Poté Vás bude kontaktovat vedoucí montáží a domluví si s Vámi termín montáže.


Připojení dalších bezpečnostních zařízení je možné. Elektrická závora CEB-ELEKTRICKÁ ZÁVORA CEB-Eletrické závory CEB-(Cybertronic Electrical Barrier) se vyrábí ve standardních i zakázkových velikostech průjezdu. Hledáte levné Zámek u dveří online? Dvojpruhová obojsmerná komunikácia, kontrolovaný vjazd a kontrolovaný výjazd.


Inzerát Elektrická závora v okrese Kolín, cena dohodou, od info na Sbazar. Popis: Elektrická závora , 6x dálkový ovladač. V- 220cm, Š- 83cm, D- 500cm. Odrazová světelná závora (červené světlo, polarizační filtr) se zvýšeným dosahem a vodotěsným krytem pro dveřní zařízení a závory.


Odolná vůči rušení v oblastech dálkového a. Evropský oborový portál z mnoha odvětví - strojírenství, stavebnictv, plasty atd. Elektrická zámková dvířka pro skleněná dvířka SL-B1je malá skleněná dvířka s elektrickým blokovacím zámkem, která se používá pro řízení. Při objednání budete vyzváni k dodání celého E-Nr spotřebiče. Elektromechanická závora 24V, do 6m brvna, 6sec. Dostupný tiež typ BARR 5s rýchlym zdvihom sec.


Firma ABRA automatické brány s. Elektrická závora pro elektrický ohradník je nejmodernější řešení vstupu do elektrického ohradníku pro velká zvířata, zejména dobytek a koně. Reflexní optická závora Idec SA1U-P07M, dosah - m, polarizovaná. Reflexní světelná závora pracuje pomocí reflektoru a může rozpoznat objekty se.


Stroje - Elektricka zavora bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Samosvorný pohon, napájení 2V , Hz jednofázové, příkon 3W. Již více než let prodáváme, montujeme a servisujeme vjezdové závory značek Came, FAAC a LIFE. Poptejte zdarma a nezávazně. Zaoblené hrany krytu a príslušenstva sa perfektne hodí pre miesta, kde by mohla byť závora vystavená silnému poryvy vetra.


Elektrickou závoru tvoří pružná tyč potažená elektricky vodi. Elektrická závora CEB-ELEKTRICKÁ ZÁVORA CEB-Eletrické závory CEB-(Cybertronic Electrical Barrier) se vyrábí ve standardních i zakázkových velikostech průjezdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky