čtvrtek 25. května 2017

Ubrusy z pvc

PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba. V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání. Jednou z nich je i nešpinivá teflonová úprava, díky které. Tento materiál nepropouští vodu, mastnotu a udrží stůl vždy čistý.


Ubrusy z PVC materiálu dodáváme v šíři 1cm. PVC je snadné na údržbu, při. Potištěné PVC ubrusy MIMOSA svým výrazným designem a jasnými barvami upoutají každého. Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje. Nyní sleva na všechny ubrusy ! V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony a mnoho dalšího.


Obrusy z PVC sú určené na každodenné použitie v kuchyni pretože sa ľahko udžiavajú. Vám prepočítame a pošleme Vám požadované množstvo. Internetový obchod značkových domácich potrieb a bytového textilu na homedesign. PVC ubrusy Polypropylen (PP) je materiál rovněž velmi dobře známý a používaný plast s vynikající chemickou odolností (kromě oxidačních kyselin) a dobrými elektroizolačními vlastnostmi s téměř nulovou nasákavostí vodou.


Máte v kuchyni či na chatě jídelní stůl a chcete, aby vždy vypadal krásně upravený? Pokud vás nebaví prát textilní ubrusy , neváhejte a vyzkoušejte. Ubrus chrání stůl od poškození, ale zároveň ho i zdobí a podtrhuje ráz obývacího pokoje či. Vybírejte z 5produktů v kategorii ubrusy. Nakupte bavlněné nebo PVC ubrusy na jídelní stůl a sváteční tabuli levně.


V e-shopu máme levné ubrusy na svatbu, vánoční a velikonoční ubrusy. PVC prostírání a ubrusy se snadno udržují v čistotě. Omyvatelný ubrus ocení hlavně ten, kdo má malé děti, výborné jsou i pro venkovní stolování. Omyvatelná PVC ubrusovina s podkladem z netkané textilie s motivem červeného patchworku s hladkým povrchem. Obrusy bavlnené, polyesterové, teflónové, obrusy z PVC , ale aj obrusy pre reštaurácie, hotely alebo školské jedálne.


Ak nenájdete rozmer, ktorý Vám vyhovuje, jednoducho vyrobíme obrus priamo na mieru Vášho stola. Rozmery Značka Zoradiť podľa: Len produkty skladom V tejto kategórii nie je vložený žiadny tovar. Možnost velkoobchodního odběru!


Pro domácnosti a různé stravovací zařízení. Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny. Dle dohody lze vybrat a zakoupit. Jsou levné, dají se snadno umýt a jejich vzory a barvy neznají mezí.


Jenže jak upozorňuje spolek Arnika, také mohou. Mají praktickou a užitečnou funkci, protože ochrání váš stůl před znečištěním. Akce: ubrusy 140x1cm.


Jeden je průhledný, s matnými a lesklými motivy, druhý je průhledný s citrony. Ubrus je dostupný v metráži o šířce 140cm. Provozujeme internetový obchod s nabídkou teflonových, bavlněných, polyesterových a PVC ubrusů.


Na míru ušijeme ubrusy dle vašeho přání. PVC ubrusy se hodí třeba do domácnosti kde jsou malé děti, naopak ozdobné ubrusy najdou své místo v moderně zařízené domácnosti. Vyberte si ten správný ubrus za akční cenu a těšte se z příjemného sladěného interiéru. Matějovský, Dadka, Greno,.


Najdete u nás také dětské. Z těch rozkošných ptáčků se vám zamotá hlava!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky