středa 31. května 2017

Breno koberce praha

Navštivte ji, ověřte rozsah sortimentu, porovnejte naše ceny a služby, chtějte odborné rady a informace – vyzkoušejte si profesionalitu a ochotu našich pracovníků. KOBERCE BRENO = prodejen (v Praze) Pro osobní návštěvu si vyberte nebližší prodejnu. Prodejna Breno Praha patří do sítě prodejen Breno. Koberce BRENO nabízí kompletní sortiment podlahových krytin.


Největší distributor koberců v České republice (prodejen po celé ČR, 6x Praha ). Nepřeberná je i nabídka PVC.

Prodej koberců a podlahových krytin s možností položení. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Sieť špecializovaných predajní BRENO ponúka komplexný sortiment podlahových krytín.


Dodáváme čistící zóny i umělou trávu do exteriérů. Nabízíme koberce vhodné do bytových, kancelářských i obchodních prostor. Chůze po kobercích je příjemná, koberce účinně snižují množství prachu v ovzduší interiéru, mají dobré zvukově a tepelně izolační vlastnosti. Do skupiny bytových koberců patří rovněž metrážové koberce s dětskými motivy.


K dispozici zde mají zákazníci veliké parkoviště. Antala Staška, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis KOBERCE BRENO, spol.

Místo výkonu práce: Praha , Veselská 7Provozovna PRAHA - LETŇANY Pro tuto maloobchodní prodejnu koberců přijmeme IHNED na HPP do svého týmu PRODAVAČE. Nenechte si ujít velkou letní akci, slevy až. Více informací se dozvíte na našem webu.


V současnosti disponuje prodejnami v České republice a dalšími prodejnami na Slovensku. Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Kusové koberce od dodavatele Breno skladem Doprava zdarma po celé ČR, skvělé ceny a velká prodejna koberců v Praze.


V síti prodejen po celé ČR nabízíme koberce v metráži pro bytové i komerční účely. Prodáváme kusové koberce , běhouny, PVC podlahové krytiny, lepidla. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jde o čistě český podnik s bohatými zkušenostmi na zahraničním trhu.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Společnost provozuje velkoobchod i maloobchodní síť prodejen, a kromě prodeje poskytuje i poradenství, a další služby. Samozřejmostí jsou i doplňky pro pokládku a čištění podlah, jako jsou lepidla, stěrky, kobercové lišty, profily, saponáty a také. Možná pro vás budou lepší koberce.


Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Pokládka nebo obšívání koberců.

Vybírejte koberce v různých velikostech, barvách, designech a materiálovém provedení. Objednejte si podlahu online z pohodlí domova. Asistent-ka vedoucího oddělení.


Používáním webů z portálové rodiny praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky