středa 24. května 2017

Folie na okna do bytu

Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny. Fólia na sklo - transparentná. Expresná montáž už do hodín dní v týždni. Protislnečné fólie prepúšťajú dostatočné množstvo svetla do miestnosti ale zabraňujú prenikaniu.


Interiérová okenná fólia sa používa prevažne na. Jej účinnosť v porovnaní s exteriérovou protislnečnou fóliou je podstatne. S našimi fóliemi značky LLumar bude Váš domov plný komfortu a pohodlí. Bratislava, okres Bratisla.


Fólie na skla domu nebo bytu Vám zpříjemní bydlení. Zahrady nejsou dost rozlehlé na to, aby nebylo vidět z jednoho domku do druhého, a i když se sousedy dobře vycházíte a na terase nebo na zahradě se občas rádi sejdete, doma chcete mít zachováno soukromí a přitom si užít dostatek denního světla. Použijte proto na okna i dveře ochrannou folii d-c fix, znemožňující za denního světla vidět zvenku dovnitř. Balkony, okna či francouzské dveře bývají nejsnazší cestou, kudy se zkoušejí zloději do domu vloupat. Ale kde existuje útok, je i obrana.


Súkromie- aby nebolo vidieť dovnútra bytu, ale chcem vidieť von. Mate niekto skusenosti so zrkadlovymi foliami na okna do bytu ? Vonkajšie žalúzie verzus fólie na okná do bytu. Byvame uplne na prizemi okolo nasho bytu chodnik a vkuse nam niekto cumi dnu hladam nejake. Vtedy cez okno nevidno do vnútra kancelárie či bytu , no zvnútra je fólia priehľadná. Na záver ešte jedna podstatná poznámka.


Mnohokrát sa stáva, že vo vykurovacom období sa zachytáva na skle plastového okna vlhkosť. Zabraňujú neželaným osobám vniknúť do Vášho bytu alebo auta. A kam ti ten asfalt bude odovzdavat teplo ? No samozrejme do najblizsej studensej oblasti - tvojho bytu. Teda ziadne pasivne riesenie typu folie na okna ti nepomozu, ked okna nie su hlavnym zdrojom tepla.


Pro výlohy a další jednoduchá skla jsou vhodné interní folie , na střešní okna a skleněné pláště budov je efektivnější instalovat folie externí. V současné době nabízíme tři typy folií na okna – bezpečnostní , sluneční a zrcadlové. Protislnečná fólia na lexan a polykarbonáty exteriérová typu XT SPC Najúčinejšie riešenie proti prehrievaniu interiéru výrobných hál a terasov. Uvedený typ fólie Vám a Vaším zamestnancom zabezpečí príjemné prostredie na prácu. Fólie sa aplikujú na okennú tabuľu mokrou technológiou.


Bezpečnostné fólie chránia sklo pred vlámaním, náhodným aj úmyselným rozbitím, vandalizmom a účinkami prírodných katastrof. Protisluneční fólie na okna regulují intenzitu slunečního záření a napomáhají k zajištění rovnoměrné teploty v místnostech. Nepriehľadná fólia na okná. Nalepením transparentnej fólie na okná, výklady, dvere sa zamedzí priehľadnosť zasklenia. Svetlo prechádza aj naďalej.


Prostredníctvom nasledujúceho formulára nám môžete zaslať akúkoľvek otázku či pripomienku. Nechal jsem si vyrobit mříže na míru a na ně navařil bezp. Tokoz (dle mě nepřekonatelnou), protože nemívám levné bicykly.


Ten kretén to stejně vypáčil, udělal při tom 3cm díru do železobetonové zdi a při tom se pořezal (aspoň něco).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky