úterý 30. května 2017

Gabiony postup montáže

Už jste slyšeli o gabionovém plotu? Ukážeme Vám, že montáž je snadná a rychlá. Plot je až o polovinu levnější, než zděný a stane se nadčasovou, funkční a bez.


This feature is not available right now. Podrobný návod jak sestavit gabiony. V tomto článku naleznete podrobný postup při montáži gabionů od české společnosti Gabiony Stone s.

Návod na montáž platný pre zákazníkov ktorý kúpili gabiónový plot do 21. Gabiony - základní informace o montáži a postup Gabionové koše ze svařovaných sítí, které se přímo na stavbě plní kamenem, vytvářejí jednotlivé stavební bloky. Lze z nich sestavit opěrné zdi, oplocení, dělící stěny, hráze atd.


Postup montáže je pouze schematický. Sítě tvořící dno se k sobě spojí spirálami. V každém spoji je vždy jen jedna spirála. Spirály se proplétají každým okem sítě.


Následně se připojují je.

Příprava montáže gabionových košů. Montaž opěrné gabiónové zdi – pro bližší info klikněte ZDE. PD RDS, a její postup montáže se opakuje stejně jako při montáži nižší vrstvy. Směrové, spádové i výškové poměry už jsou dány spodní řadou prvků. Použití háčků usnadní staviteli práci, slučování hran desek za pomoci kovových spirál je mnohem namáhavější postup.


Přečnívající konce háčků po důkladném utěsnění hran uštípneme kleštěmi na kov. Technologický postup nenahrádza realizačný projekt konkrétneho objektu. Zde naleznete podrobný postup montáže gabionů. Návod je doplněn o detailní ilustrace pro snadné porozumění. Pro uložení či tisk můžete využít technologický postup v PDF verzi zde.


Při stavbě je nutné věnovat pozornost. Uvedené ceny sa týkajú jedného kompletného gabionového koša, spojivacích špirál a háčikov ( bez montáže a kamennej výplňe). Montované systémy opěrných zdí, prefabrikované gabiony Prefabrikované gabiony ASABLOCK - Rychlá montáž opěrných zdí, vysoká pevnost, možnost opakované demontáže a montáže , nízká cena.


Pro orientaci náročnosti montáže si prohlédněte návod k instalaci brány a branky zde. Bez problémů ji namontujete pomocí vázacího drátu nebo. Montáž stínící tkaniny na plot.


Zvárané gabiony sú koše tvorené panelmi rôznych rozmerov a rozdelené do buniek deliacimi priečkami, ktoré sú od seba vzdialené cca meter.

Keďže sa jedná o suchý proces montáže , stavba sa dá realizovať v každom ročnom období. Pro zjednodušení uvádíme postup montáže pouze jednoho úseku. Identifikácia a príprava podkladu.


Zameranie, vyvŕtanie dier, správne osadenie stĺpikov a zabetónovanie. Ke zboží dodáváme technologický postup montáže , podle kterého je možno gabionové zdi postavit také svépomocí. Dále na požádání dáváme stavební tech.


Proces montáže gabionu by měl vypadat takto: Je potřeba firmě sdělit veškeré informace (délka, šířka, výška, popř. materiál a podobně), na jejichž základě vám bude vyměřena orientační cena. Připravujeme mimo základovou spáru úseky dlouhé 6-m. Připravíme tolik úseků, kolik máme připravené základové spáry. Sítě klademe „vždy“ tak, aby vodící (vodorovný) drát byl vždy položen zvenku gabionového k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky