pondělí 29. května 2017

Schönox pl

Cement Based Universal Repair Mortar for use on deep fill on cement floors. High physical properties with minimal shrinkage. Can be installed up to thick. Storage Store in cool and dry conditions.


Soveltuu käytettäväksi lattioilla ja seinillä, oikaisuun. The maximum layer thickness may not be exceeded in case of t. Skip navigation Sign in. PL je stálá cementová vyrovnávací a omítková malta obohacená umělou pryskyřicí vhodná do vnitřního i vnějšího prostředí, na podlahy i na stěny. Schönox Univerzální opravná hmota kg. Pevná cementová vyrovnávací a omítková malta s přísadou pryskyřice pro tmelení děr a štěrbin na stěnách a. A self-levelling screed in layer-thickness of 3–mm.


Stálá cementová vyrovnávací a opravná malta vhodná do vnitřního i vnějšího prostředí. SCHÖNOX FPL PLUS is noted for very little shrinkage. Grindų lyginamieji mišiniai Apdaila tirpiklių pagrindu Apdaila vandens pagrindu Betono apsauga Betono remontas Betono kietikliai Priedai į betonus Buitiniai klijai Epoksidiniai mišiniai Glaistai Grindų. Rychletvrdnoucí univerzální tixotropní opravná hmota. Sanační malta obohacená umělou pryskyřicí a minimálním smrštěním, s velmi dobrou přídržností.


Je třeba dbát na to, aby byla malta naná-šená do čerstvého kontaktního můstku. This is a free and comprehensive report about schonox. Univerzální malta na opravy pevná cementová vyrovnávací a omítková malta s přísadou pryskyřice. Pro tmelení děr a štěrbin na stěnách a podlahách. Univerzális, állékony javító-, simító- és kiegyenlítőhabarcs.


Felhasználható kül- és beltéri vízszintes és függőleges. PL PLUS soveltuu myös oikaisemiseen, kallistuksien ym. C2TE Ss vláknem (SEK) Hydraulicky tuhnoucí, vysoce flexibilní speciální pr. Platí známá pravidla stavebního umění a technik y. Rakennustarvikkeita ekologisesti, eli edullisesti Rakennusoutletista - suurten rakennusliikkeiden ylijäämää!


Ideal for balconies, terraces, swimming pools and other outdoor wet areas. It is designed to provide a smooth finish on various substrates in interior areas. Terméktulajdonságok: Kül- és. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku. Sikafloor 1Level kg, - mm.


Cz jsou značky sChÖnoX (systémy pro podlahy a obklady),. The website is created in unavailable , currently located in Germany and is running on IP 188. Informace o složení p řípravku 3. In order to achieve a healthy living environment it is important to pay attention to ingredients of materials for flo or ing installation, and construction products. Nopeasti kovettuva sementtiperustainen korjausmassa seinien ja lattioiden tasoittamiseen, oikaisemiseen, kallistuksien tekoon jne. Use Schonox SHP, Special Acrylic Primer , for priming soun smooth, and non-porous substrates Javascript is disabled on your browser.


To view this site, you must enable JavaScript or upgrade to a JavaScript-capable browser. Jak objednat správné množství. Všechny námi nabízené podlahoviny v metráži jsou uskladněny v rolích - kotoučích v pevně dané šířce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky