pátek 26. května 2017

Prodej starého dřeva

Marek Šiba, nákup a prodej starého dřeva. Byl jednou jeden kluk, který vyrůstal v malém domku v horách. Jak šel čas, musel jít za prací do světa, kde.


Společnost CHALET servis s. Jsme zaměřeni na výkup, zpracování a prodej starého stavebního dřeva.

Máme zájem o staré trámy, dřevo z rekonstrukcí , dřevo z demolic , dřevo ze stodol a průmyslových objektů. Prodej starého dřeva Obkladová prkna. Barva prken je hnědá a stříbřitě šedá. Video ukazuje jak si můžete z nového dřeva udělat krásný rustikální kousek.


Prkna dodáváme neopracovaná a. Patinovací roztok Vám pomůže, dosáhnout starobylého vzhledu. Přípravek je vyroben v souladu s nejstaršími tradicemi na bázi bitumenové pryskyřice.

Dřevo musí být v co nejoriginálnejším stavu, bez. V době kdy začal pro rodinu stavět dům, ozvaly se v něm vzpomínky z dětství na toho malého kluka z hor, na ty krásné roubenky co měl rá na krásu a vůni starého dřeva. Proto se rozhodl přenést kus roubenky do svého nového domu.


Doprava a rozebrání trámů zdarma. Výroba nábytku - realizace interiéru. Vykupujeme staré trámy po celé ČR. Dřevěné obklady - zimní zahrady - dřevěné terasy a fasády - altány - pergo. Koupíme staré trámy a staré dřevo od firem i soukromých osob.


Serióznost a solidnost je naším hlavním rysem. Spokojenost našich klientů je pro nás na prvním místě. Zpracování starého dřeva je velmi specifickou činností, která vyžaduje vztah k unikátní struktuře dřevní hmoty.


Pro výběr a opracování jednotlivých částí je nutná pečlivost, cit ke křehkému materiálu a pochopení jedinečnosti vyzrálého dřeva. Zároveň také pomůžete šikovným řemeslníkům obnovit vzhled starých domů a jejich interiérů a pomůžete rozšiřovat věhlas šikovných českých řemeslných rukou. ZŮSTAŇTE S NÁMI VE SPOJENÍ Zde najdete informace k tomu, kde nás najdete a jak nás můžete kontaktovat.


Mezi naše služby patří také jejich zpracování tohoto materiálu. Výkup a prodej starého dřeva.

Součástí našeho sortimentu jsou také madrie, prkna, nebo dřevěné brikety. Specializujeme se na dřevo z demolic starých budov. Vykoupíme od Vás dřevní odpady v jakékoliv kvalitě. Na místě vykoupíme váš odpad za co nejvyšší možnou cenu. Zavolejte nám poradíme Vám.


Demontujeme dřevo zdarma. Naši hlavní činností je nákup, zpracování a prodej starého dřeva. Rovněž provádíme demontáže střešních a stropních konstrukcí objektu určených k demolici. Jsme schopni zajistit i kompletní odbornou demolici objektu, ve kterém se staré dřevo nachází. Našimi zákazníky jsou firmy i soukromé osoby.


Pusobíme v rámci celé České republiky. Vykupovanou dřevní hmotu dodáváme buďto do vlastního zpracovatelského provozu ( Pilařská výroba Hranice ) nebo našim smluvním partnerům. Naše společnost vykupuje staré dřevo,staré trámy, tesané trámy,převážně z měkkého dřeva , ale samozřejmě i tvrdého (smrk, borovice, modřín, dub). Model starého auta ručně dělaný ze dřeva. Prodám ručně vyrobené dřevěné auto.


Byl to nevhodný dárek k narozeninám, který byl zabalený jen v průhledné fólii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky