úterý 30. května 2017

Protokol o shodě

Termín protokol o shodě se nepoužívá a podle mého názoru nic vystavovat nemusíte. Takzvané prohlášení o shodě je písemný dokument od výrobce či dodavatele, který potvrzuje, že výrobek smí být uveden na trh a že splňuje technické požadavky platné legislativy ČR. Zároveň se zavazuje, že byl dodržen stanovený postup při naplnění shody. VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Sika. Specializujeme se na bezpečnost strojních zařízení, analýzu rizika a na činnosti v procesu prokazování shody u nových strojních zařízení podle zákona č. Free Delivery on Eligible Orders!


Prohlášení o shodě a analýza rizik Zaměřujeme se na pomoc výrobcům nebo provozovatelům strojních zařízení. Při dovozu Vám předáme certifikát, prohlášení o shodě výrobku a Český protokol vodotěsnosti. Sb, kterým se stanoví technické požadavky na vybrané. Toto prohlášení o shodě je platné výhradně s dokladem o nabytí zboží (dodací list, faktura) od HAWLE ARMATURY spol. Prohlédněte si naše zásady politiky kvality, certifikáty či prohlášení o shodě.


Výrobce (dovozce) prohlašuje a potvrzuje na svou výlučnou odpovědnost, že. Prohlašujeme na svou výlučnou odpovědnost, že vlastnosti výrobku splňují požadavky základních. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Uvedené nálezy a rozhodnutí byla vydána Autorizovanou osobou č. Protokol o počáteční zkoušce typu výrobku č. Pokud zařízení projde typovou zkouškou, vydá příslušná technická zkušebna osvědčení o shodě.


If the equipment passes the type test, the competent testing authority shall issue a certificate of conformity. Nově jsme získali stavební technické osvědčení a protokol o ověření shody typu výrobku na náš výrobek Tachovská břidla. Více informací se dozvíte.


Nemanická 44 České Budějovice Zpr áva o dohledu č. Posouzení shody rádiových parametrů GSM modulů MC55i, MC55i-W provedla společnost Cinterion Wireless Modules GmbH, St. Juraj Urbančík jednatel. Vpusti a prstence - protokol o zkoušce typu výrobku BU47S (16kB) Vpusti a prstence - protokol o zkoušce typu výrobků BU1D a BU1DP (MB) Vpusti a prstence.


Dokument vydaný výrobcem, zprostředkovatelem nebo dovozcem. Jedná se o rozměrovou nebo jinou kontrolu výrobků. Obsah dokumentu závisí na vzájemné dohodě obou stran, obvykle mezi dodavatelem a zákazníkem. Nutno uvést také modul posuzování podle EN nebo ETAG. Identifikační údaje o autorizované osobě, resp.


Jsme firma s dlouholetou tradicí na českém trhu technického vzdělávání. Organizujeme školení, semináře a kurzy v oborech elektro. Za vystavení tohoto prohlášení o shodě nese výhradní zodpovědnost výrobce. The designated products comply with the regulations of the following directives and standards in their currently applicable versions at the time they are issued.


Zpráva o provedeném dohledu č. Chcete-li získat kopii prohlášení o shodě , pošlete písemnou žádost uvádějící podrobnosti o výrobku a číslo modelu buď na adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky