středa 31. května 2017

Leštěnka na parkety

Obnovuje lesk a zároveň zajišťuje ochranu před opotřebením. Jiná leštěnka na parkety , kterou prodáváme, je výrobek Dr. Schütz CC-Lesk na parkety a korek a Dr. Tyto polymerové disperze s obsahem vosků slouží k ošetření a ochraně všech dřevěných a korkových lakovaných podlah.


ALEX leštěnka na parkety a dřevo 7ml. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Leštenka na parkety Bona l: doručenie domov alebo na predajňu.


Na lakované podlahy a parkety můžeme po běžném mytí nanést ještě lesk či mat na. Leštěnka na parkety BONA obnovuje lesk podlah a chrání je před opotřebením. Složení zaručuje snadné použití a vyrovnaný výsledek. Další leštěnka na parkety , kterou prodáváme, je Dr.


Přípravek obsahuje vosk. Jedná se o polymerové disperze s obsahem vosků, které slouží k ošetření všech dřevěných a korkových lakovaných podlah. Prověřené leštidlo na parkety , které Vám také můžeme nabídnout, je Dr. Leštidlo na parkety pro obnovu povrchu dřevěné lakované nebo tvrdé podlahové krytiny.


CIRINE pasta na parkety a linoleum - biela 550g CIRINE pasta na parkety , drevo a linoleum. Vytvára film, ktorý chráni povrch pred znečistením a uľahčuje následnú údržbu. Na menšiu časť podlahy naneste široký zvlnený prúžok Bona Leštenky na parkety. Rozotrite pomocou Bona Applicator padu (žltá utierka). Vyhlaďte pomocou Bona Applicator padu (žltá utierka) v smere vlákna dreva.


Samolešticí leštěnka ALEX se včelím voskem obsahuje ve svém exkluzivním složení složky poslední generace, díky kterým se dosáhne profesionálního. Bona Čistič na parkety je koncentrovaný, lehce alkalický čistící přípravek, specifikovaný pro čištění lakovaných dřevěných, korkových, voskovaných a olejovaných podlah. Pronto leštěnka představuje účinného pomocníka při úklidu dřevěných podlah. Tento prostředek poskytuje díky obsahu vosku podlahám závěrečnou péči - dřevo vyživuje, chrání jej a dodává mu vysoký lesk beze šmouh. Je určen k použití na čisté, suché a celistvé podlahy.


ALEX LEŠTĚNKA NA PARKETY je určena na dřevěné podlahy nebo parkety. Chrání podlahu před poškrábáním,. Podle výběru provedení tohoto produktu dokážete pochozím povrchům navrátit lesklý nebo matný vzhled dřevěné podlahy. Lesklý přípravek připravený k okamžitému použití. Opti leštěnka na nábytek se včelím voskem je ideální pro intenzívní ošetření všech druhů dřeva.


Odstraňuje prach a skvrny bez toho, aby ucpávalo póry ve dřevě. Odpuzuje prach a nepropouští vlhkost. Poté nechte podlahu zcela vyschnout.


Leštěnky na podlahu mají hned několik funkcí, kvůli nimž se vyplatí zakoupení tohoto přípravku. Diava Politura leštěnka na nábytek růžová 2ml. Tekutá leštěnka na dřevo a dřevěný nábytek - růžov.


Od nynějška je Bistrol (samolešticí vosková emulze na podlahy) a Bistrol Speciál (samolešticí vosková emulze s protiskluzovou přísadou) k dostání v kompletně novém designu. Oba použité pouze jednou. Neklouže a nezanechává stopy.


PRONTO leštěnka na dřevěné podlahy 7ml: nbsp;Pronto Extra ochrana je účinný pomocník při úklidu dřevěných podlah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky