čtvrtek 17. srpna 2017

Kotevní patky do země

Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské projekty. Zemní vruty pro kotvení do země. Ke každému vrutu ZDARMA roxor. Krinner a Bayos zemní vruty.


Patky rozlišujeme podle způsobu připojení k betonovému základu nebo podle tvaru samotné kotevní patky.

Ocelové patky k zabetonování se většinou do. Kotvící prvek k zavrtání do země. Nově není podložka na upínacím oku přivařena, ale je pouze přiložena společně s šestihranným vrutem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Veškeré rozměry naleznete po kliknutí zde.


Vyvýšené záhony Palisády a kůly Ohrady a ploty Kompostéry. Rozdělujeme je tedy na patky do hlíny, do betonu a patky , které se přišroubují na pevný povrch. Máte tak možnost vybrat si druh, který se pro vaši stavbu nejlépe hodí.

Zatloukací patky , s kotvícím hrotem, tvar patky (objímky pro kotvení dřevěného hranolu) je čtvercový. Pracovní návod Jak kotvit pergolu na kotevní hrot. Díky matici v trnu lze kombinovat s různými kombinacemi profilu U. Existují tři základní typy kotvicí části patky : trn pro ukotvení do betonu, deska pro přišroubování k podkladu a hrot či vrut pro připevnění do země.


Zatloukací kotevní patka pro kruhový dřevěný díl žárově pozinkovaná mm (0). Hledáte kotevní patky do země ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Trn se přímo zabetonuje nebo je možné vyvrtat otvor do již existujícího pilíře a patku upevnit pomocí chemické malty. Zkuste kotevní patky , s jejichž pomocí uchytíte dřevěné hranoly pevně do země.


Vlastnoručně vyrobený kompostér nebo psí kotec vám tak vítr nevezme. Patka navíc chrání dřevo před hnilobou. Patky a botky kruhové a čtvercové s deskou nebo se zarážecím hrotem (trnem).


Rozpěrná kotevní pomůcka Rozpěrnou kotvu WIP je možné zasunout nebo zatlouci do země kladívkem nebo obuví s pevnou podrážkou a následně zajistit pomocí vysunovací pojistky. V bočním směru pak kotva vykazuje velmi vysokou odolnost proti. Dostupné v provedení pro zabetonování do země nebo na samostatné ocelové patky.


Každý set obsahuje gumové vložky pro upevnění a bezpečné zajištění vitríny. Kotvení do betonu - kotvení pergol a.

Do děr umístěte kotevní patky a do nich dejte pevný, krátký kus dřeva. To by pak patky byly dražší než celý standardní plot ze svařovaného,. Použití, do písku, měkké půdy. S vruty vrutex, které mají dlouhou životnost se Vám to zcela jistě. Pomocná montáží tyč Montážní tyč slouží jako pomocník při šroubování zemních vrutů do země.


Díky žárovému zinkování odolává povětrnostním vlivům, a proto se ideálně hodí do venkovního prostředí. Objednávky přijaté v tomto období budou vyřizovány od 25. Pokud máte již plochu zhotovenou lze využít kotevní patky šroubovací , které umožňují nastavit výšku umístění trámu. Zinkovaný kotvící hrot do země pro uchycení trámu s 2x 12mm otvor pro šroub. Na rozdíl od zatloukací kotvící patky se šroubovací kotvící patky do země šroubují.


Pomůžeme si kouskem dřeva. Dřevěný trám zasadíme do kotevní patky a nerezavě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky