čtvrtek 24. srpna 2017

Betonová deska pod bazén

Podkladní deska musí být naprosto rovná a dokonale zahlazená. Radku, dobrý den, to je podle toho, kdo a jak bude kopat díru. Přesněji, podle toho, jak bude načechrán podklad. Není nic pevnějšího, nežli rostlý podklad. Dobrý den, potřeboval bych poradit s betonouvou deskou na bazén.


Mám v úmyslu pod bazén v průměru m udělat betonovou desku, kdy boky by byly ze. Rozměr je × 7m a tak si myslíme,že by asi byla nejlepší základová betonová deska. Betonování desky pod bazén. Jak udělat takřka rovnou betonovou desku pod bazén bez lazeru.


Azuro 40 betonovat dno? S bazény zkušenosti nemám, nicméně betonovat desku nadvakrát je. Radí nám betonovou desku. Plánuji stavbu zapuštěného plastového bazénu.


Ve výkopu bude vytvořena betonová deska s kari sití 6x 100x100mm. Položili by jste do betonové desky pod. Jak bych měl udělat tu výšku 15cm šalunku okolo desky ? Nechat si nařezat prkna vysoká těch 15cm a betonovat zaráz , nebo nižší prkna a betonovat na 2x ? Nebo , kdo jste něco takového už pod bazén dělali , jak jste řešili šalunk a betonování ? Ahoj lidi, prosím o pomoc (radu). Vodováhu znám :), jde mi abych na té ploše neulítl. Vloží se rohož ze stavební oceli Q 131.


Na takto připravený základ se položí armovací sítě a zhotoví se základová deska. Není to jenom betonová deska pod bazén , která se musí vyrobit a správně umístit. Jsou to i samotné stěny a další nezbytnosti, které musí skvěle pasovat.


Proto je s výrobou, ale i instalací takového bazénu mnoho práce a samotná stavba se tak neustále prodlužuje a velmi prodražuje. Oproti tomu plastový bazén může být do připraveného místa nainstalován během pár. Bazén byl zapuštěn do cca m hloubky do země a. Rovná betonová deska pod bazén jira1- xxx.


Do základů pod desku se nám vešlo opravdu hodně materiálu (zkrátka to byl bazén ) – tatra obrovských kamenů z lomu, nákladní auta s jednomletkou, sehnané střešní tašky shozené ze střech při rekonstrukcích v okolí a nakonec ze zoufalství i sousedova kamenná drť (samozřejmě s jeho svolením) a trocha písku. Základová deska - shrnutí I. Bazén je betonový obdélník (ztr.bednění tl.30cm, armované,vnitřek folie). Pod bazénem dren pro odvod mimo.


Tanex, akciová společnost Za Tratí 97 Třeb. Problém bych viděl ve fázi, kdy na polystyrenu není betonová deska , ale např. Tam bych měl strach, že chození po dně, skákání do vody po nohách atd. Dle vytyčení domku je v jámě potřeba vyhloubit rýhu pod sadové obrubníky cca cm. Někdy je nutné mít před montáží zahradního domku , chaty nebo dřevostavby vyřízené.


Vám sdělí příslušný stavební úřa pod který spadá parcela,. Pod domek se také hodí dlažební desky nebo podezdívka. Rozměrová přesnost základu dle základového plánu, rovinnost.


Muze se tam objevit spodni voda obzvlast na jare. Ja tam mam i male cerpadylko a hlidani hladiny. Na jare se mi tam voda obcas objevi. Koupil jsem bazen hloubkas manfildu.


Chci ho zapustit do zeme. Ted resim beton pod nej. Pojem základová deska je klienty často zaměňován právě s touto nenosnou vrstvou betonové mazaniny, která se vylévá nad základové pásy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky