pátek 25. srpna 2017

Truhlářství česká lípa

Srdečně Vás vítáme na našich webových stránkách. Při této příležitosti nám dovolte v krátkosti představit naši společnost a její postavení na. TRUHLÁŘSTÍ ČESKÁ LÍPA , s. Zakázkové truhlářství Karel Kruliš se specializuje na interiérový nábytek, kuchyně na míru, tesařské práce a mnohé další v České Lípě. Výroba prodejního nábytku (jsme generálním výrobcem prodejního nábytku T-Mobile), vybavení prodejen, restaurací, hotelů, společenských prostor.


Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru truhláři, truhlářství v okrese Česká Lípa. Konzultace, grafický návrh, výroba, montáž i doprava. Jak sami vidíte, naši truhláři Česká Lípa a stolaři Česká Lípa nabízejí maximum toho co se nábytku na míru týká. Stolařství Česká Lípa Kromě odpovídajích cen Vám poskytujeme také dopravu a odbornou montáž.


Mnoholeté zkušenosti práce se dřevem a neotřelé nápady mi. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Petr Fučík - POPR. Truhlářství a Nábytkové kování Papík, Česká Lípa.


Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou zkušeností ve výrobě nábytku i celých interiérů: knihovny, kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, šatny, komody, dětské a studentské pokoje. Začínáme návrhem, dopravou, a montáží končíme! This service is produced. Vítejte na stránkách zakázkového truhlářství Chvojka.


Jsme specialisté na tato řemesla: truhlářství , práce se dřevem, tesařství, malířství, lakování, renovace a sanace. Ještě lepší v rámci systému Vždy uvažujeme v systému – systému, který začíná výkonným nářadím, odpovídajícím příslušenstvím, spotřebním materiálem vyvinutým přesně pro nářadí a končí balením. Hlavním výrobním programem jsou veškeré dřevěné konstrukce, vazby, střechy na klíč , G. Dlouholeté zkušenosti s návrhy, výrobou a montážemi vestavěných skříní a vestavěnými šatnami, vestavěnými předsíňovími komplety, kuchyňskými. Proč truhlářství od BIOSu O NÁS Tradiční výrobce a dodavatel dřevěných příhradových konstrukcí spojovaných styčníkovými deskami s prolisovanými trny.


Profesionál: jednotlivec, živnostník nebo OSVČ. Kancelářské skříňky Bezno. Interiérové dveře Česká Lípa. Kuchyňská linka Mladá Boleslav.


Výroba kvalitního a bytelného, zakázkového nábytku. František Doležal Česká Lípa Firma zahájila činnost 11. Dodáváme a montujeme standartní a ověřené materiály, využíváme moderní technologie.


Našimi klienty jsou koncoví zákazníci a dále velké i malé firmy z oblasti stavebnictví, montáží, údržby, truhlářství a podobně. Nabízíme široký sortiment a skladem vedeme přes 10. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Specialista pro práci se dřevem. Vyrábídveře, okna, vestavěné. Výroba nábytku, zejména pro vybavení kanceláří, škol, prodejen, státních institucí, hotelů, restaurací, včetně atypických prvků dle návrhů architekta.


Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. Schody Marek - Petr Marek. Jsme českým výrobcem kvalitních dřevěných schodů a interiérových dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky