úterý 29. srpna 2017

Krono podlahy

Intensive colouring, natural-looking surface structures, a particular brilliance and a feel like real wood make this laminate really stand out. See for yourself: find out more about our broadly diversified range of laminate flooring. Nová generace vinylových podlah, která poskytuje působivou kombinaci výhod syntetického voděodolného materiálu s přírodním vzhledem parketové podlahy. Díky moderním technologiím a inovacím vyrábí perfektní podlahy do posledního detailu.


Technické vlastnosti laminátové (plovoucí) podlahy. Prvním velice důležitým parametrem je klasifikace podlahy podle třídy zátěže.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tu si máte možnosť pozrieť pokládku laminátovej podlahy KRONO -ORIGINAL so systémom spoja TWINCLICK. Tento typ spoja je pre produkty KRONOFIX, KRONOFIX COTTAG. Preto jej treba venovať náležitú pozornosť a dbať na pozorný výber novej podlahy. Zaručene špičková podlaha na click systém s integrovanou podložkou Je ideálna pre obytné priestory a komerčne využívané priestory Záruka rokov pri.


Jedinečné podlahy Praha – podlahy z podlahového centra FloorCon Naše podlahové centrum FloorCon v centru Prahy nabízí širokou škálu podlah prvotřídní. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Check out our catalogues, arrangements and instruction videos.

They will help you to design your own interior and to arrange the flooring of your choice. Nájdete u nás nielen plávajúce laminátové podlahy , ale aj drevené podlahy , korkové podlahy I. Pripravujeme pre Vás vonkajšie a vodeodolné podlahy , ktoré zobrali najlepšie vlastnosti od terasových podláh a vložili ich do štandardnej konštrukcie laminátových podláh. Priestranný vzhľad priestoru vďaka V-škáre. Kolekcia Variostep Classic nepresviedča len vysokým štandardom kvality a jednoduchosťou inštalácie , ale vďaka. Vyniká autentickým přírodním vzhledem a najvyšší třídou odolnosti proti oděru.


Díky elegantnímu dojmu a realistickému vzhledu lze laminátové podlahy Castello Classic jen sotva rozeznat od přírodního dřeva. Předností těchto podlah je. Ty se nevztahují pouze na kvalitu a uživatelskou přívětivost, ale i. Vyberte si podlahu priamo pre Vás. Poradíme Vám s výberom podlahy a dovezieme ju až k Vám domov. Možnosť vypracovania individuálnej cenovej ponuky.


Laminátové podlahy Uvedené ceny jsou bez DPH. Flooring Easy to install, easy to clean. As the world market leader, we constantly develop new floors and product ranges. The current flooring collection represents.


Naposledy pridané × Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.

Do you want to share your chosen material combination with somebody? Nová generace stabilní vinylové podlahy click s podložkou. ReadyFix Lounge 4V,mm. Okrem vinylových podláh nájdete v našej ponuke aj ďalšie typy, ako napríklad drevené podlahy , laminátové podlahy , korkové či kompozitné podlahy.


Zároveň ponúkame aj rôzne prechodové lišty. Krono Original - KronoXonic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky