úterý 29. srpna 2017

Termostat fenix tft

A programmable touch-screen thermostat suitable for electric radiant floor and ceiling heating. Features a large number of properties accessible via the simple interface of its touch-screen display – an easy and clear way of setting the required functions for the optimization of heating comfort and minimizing operating costs. Programovatelný dotykový termostat vhodný pro elektrické podlahové a stropní sálavé vytápění. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní. Návod k obsluze na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT pro elektrické podlahové topení, stropní vytápění a nástěnné topné panely a konvektory.


Tento termostat lze použít. Uživatelsky volitelné snímaní teplot - jen prostoru, podlahy, nebo obou. Programovateľný dotykový termostat vhodný pre elektrické podlahové a stropné sálavé vykurovanie. Veľké množstvo vlastností pri jednoduchom rozhraní. Digitálny termostat s dotykovým displejom, možnosť voľby farebného pozadia, CZ menu.


Prevádzkové režimy „len podlaha“, „len priestor“, „podlaha. Het grootste aanbod Fenix zaklampen vind je bij dé specialist, Knivesandtools! Fenix LED zaklampen: toonaangevend binnen de wereld van zaklampen. Gemaakt voor alledaags gebruik. Gemakkelijk draagbare zaklampen.


Compacte veelzijdige krachtpatsers. Voor vele doeleinden geschikt. Created for adventurers. The most complete nav watch. Präzise Temperaturmesstechnik von den Profis.


Online nog op voorraad. Onze klanten beoordelen ons met een 8! Dotykový termostat Fenix TFT je určen především pro elektrické podlahové topení (topné kabely, topné rohože a topné fólie) a infrapanely má barevný dotykový displej s volitelnou barvou pozadí, jednoduché ovládání, vícejazyčné menu včetně češtiny, jednoduchý a elegantní design (bílé provedení), kvalitní zpracování a širokou možnost použití. Fenix TFT – cenově výhodný digitální termostat s dotykovým displejem, týdenní časovač, Raychem Green Leaf – inteligentní digitální termostat s dotykovým displejem, atraktivní design, let záruka, týdenní časovač s předvídáním času zapnutí – v žádaném čase je podlaha nahřátá na žádanou teplotu. Spínací kontakt A, rozsah nastavení teplôt 5…°C s krokom po °C , možnosť nastavenia min.


Meer dan 1Fenix producten en accessoires. Heldere zaklampen, heldere prijzen. Limited time deal on the Fenix 5. Explore The Outdoors With A Great GPS. Týdenní programovatelný termostat s dotykovým displejem, přepínatelným režimem jen podlaha, jen prostor, kombinovaný režim.


Fenix TFT je elektronický programovatelný termostat s dotykovým displejem s volitelnou barvou pozadí. Je vhodný do obytných prostor, kanceláří či. Zatiaľ nebývam na stálo. Nový, vylepšený, dotykový termostat Fenix TFT pro elektrické podlahové topení s displejem 8. A už vůbec si ho nemusíte pamatovat. Prostě se termostatu dotknete a hned vše pochopíte.


Díky dotykovému displeji ovládáte termostat jako dotykový telefon. Jednoduše v českém jazyce. Snímání teploty prostoru, podlahy nebo obou hodnot současně, funkce inteligentní start.


Termostat vyniká kvalitou svého zpracování, jednoduchým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky