čtvrtek 24. srpna 2017

Fotografie na dřevo

Fotografie na dřevo Zcela nová, originální a stylová dekorace do každého interiéru (i exteriéru). Výroba fotoobrazů na dřevo je nyní z technických důvodů pozastavena! Přemýšlíte nad originálním vánočním dárkem?


Co třeba dřevěný obrázek? Vaše fotografie vytiskneme na ručně opracované dřevo. Pro fotoobraz ze dřeva se hodí jakýkoli motiv. Kresba ve dřevě zajistí nezaměnitelný přírodní.


Vaši fotografii natiskneme na dřevěnou desku. Naše dřevěné obrazy elegantně snoubí dekorační přednosti přírodního materiálu a moderního potisku. Na čisté suché dřevo naneseme štětcem nebo houbičkou lepidlo. Před aplikací obrázku roztřepíme jeho okraje a namočíme ho do čisté vody. Poté obrázek zatlačíme a zalisujeme do dřeva tlakem prstů.


Na bílý papír naneseme barvu. Odstín barvy vybíráme s ohledem na to, aby ladila s barvou dřeva a obrázku. Na konečnou povrchovou úpravu použijeme lak, který nám po. Krok – Prenos fotografie na drevo.


Transferové médium - gel aplikujte v primeranej, nie príliš silnej vrstve. Vytlačenú fotografiu položte na drevo a jemne pritlačte. Kartou s jemným prítlakom prechádzajte povrch, až kým nezískate pekný.


Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích, ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty digitální, udělá velkou radost Láďa Hruška a jeho návo jak vykouzlit zajímavou alternativu – přenesením fotografie na dřevo získáte netradiční, krásný obrázek s retro nádechem. Nafotila jsem pro Vás postup přenosu obrázku na dřevo , pouze s pomocí lepidla a vody. S laskavým svolením paní Natálie Procházkové, která tuto techniku využívá k přenosu na látku a která ji vymyslela.


Děkuji i ostatním za inspiraci. Snad se Vám návod bude líbit a hodit. Prezentujte své fotografie v rustikálním stylu – fotografie Vám vytiskneme přímo na dřevo. Vaše nejlepší fotografie ve stylové koláži: Pomocí našich šablon můžete kombinovat až fotografi.


ZDENDOVY FOTKY NA DŘEVO. Originální a ručně vyráběné fotografie na dřevěné desce dodají vašemu interiéru šmrnc. Přenášení fotografie na dřevo je dekorativní způsob, jak si vystavit naši oblíbenou fotografii v jiné podobě než jen natištěnou na papíře a bez.


Přenos fotografie na dřevo , na látku, na plátno. V současné době lze ke kreativní činnosti použít také fotografie , jimiž můžete ozdobit plátno. Hledáme pro vás ve více. To je dost málo informací na odpověď.


PŘENOS FOTOGRAFIE NA DŘEVO je dekorativní způsob, jak si ozvláštnit výzdobu bytu, pracovního místa či poličky svojí oblíbenou fotografií, nebo obdarovat. Jednoduchý návo jak odeslat vaše fotky (soubory) k nám, obdržíte v e-mailu po dokončení vaší objednávky. Drevo natrieme gélom a fotografiu priložíme lesklou stranou (obrázkom) dole. Dokonale vyhladíme celú plochu fotografie , aby sa medzi gélom a obrázkom nenachádzala žiadna bublinka. Necháme zaschnúť cez noc.


Jedná se o výtvarnou techniku transferu obrázku na dřevo pomocí přenosového média. Jakou látkou se musí fotografie natřít, aby se dala přenést na dřevo? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky