pátek 25. srpna 2017

Primalex polar 1kg

Díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby můžeme garantovat nejvyšší stupeň „polární“ bělosti (min. BaSO4). Primalex POLAR Bílý nabízí dokonalou bělost, která projasní váš interiér. Primalex Polar kg - 579€ Penetrácia 5L - 130€ Valcek na hladke povrchy - 5€ Valcek uni - 3. S Primalexem POLAR získáte dojem většího a vzdušnějšího prostoru vašeho interiéru. Vďaka starostlivému výberu najkvalitnejších kalcinovaných vápencov a. Primalex PLUS Biely je najpredávanejší a najobľúbenejší produkt značky Primalex v oblasti vnútorných maliarskych náterov.


Súčasná receptúra zachováva osvedčené vlastnosti – výbornú kryciu schopnosť a vysokú oteruvzdornosť a zároveň garantuje aj jeho vyššiu belosť (min. BaSO ) a hlboko matný konečný vzhľad produktu. Free Delivery on Eligible Orders! Propustný pro vodní páry, s použitím na vnitřní omítky a sádrokartonové desky. Kč Cena produktu bez dopravy Skladem.


Nabízí dokonalou bělost, která projasní váš interiér. Doporučené použití pro obývací prostory, reprezentativní prostory, kanceláře, dětské pokoje. Je to jeden z nejvíce prodávaných a nejoblíbenějších výrobků v České republice. Doporučuji použití pro obývací prostory, reprezentativní prostory, kanceláře, dětské pokoje.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Splní tak i vaše nejnáročnější představy o exkluzivním matném finálním vzhledu při zachování velmi snadné aplikace. Otěruvzdorný vnitřní nátěr s výbornou bělostí a kryvostí, vysoce propustný pro vodní páry.


Vhodný na omítky a sádrokartonové desky ve vnitřních. MOŽNÝ POUZE OSOBNÍ ODBĚR NA CENTRÁLE V. S nejvyšším stupeněm bělosti. Akční zboží z letáků BAUMAX – primalex polar.


Hornbach Efektná farba StyleColor l bronze. V byte mam nove sadrove stierky a potrebujem cely byt vymalovat na bielo. Počítejte s tím, balení o velikosti litru se rovná zhruba až. Detailní popis - Primalex mixx limetková zeleň 1kg Zaručuje vysoce kvalitní omyvatelnou barvu vhodnou i pro obarvení fasádních nátěrů.


Zpracování osobních údajů můžete ovliv. Jsme internetový obchod s širokou nabídkou barev, laků a doplňkové zboží pro malování. Naleznete u nás malířské barvy a potřeby, tmely, ředidla. PRIMALEX POLAR oteruvzdorný vnútorný náter s výbornou belosťou a krycou schopnosťou, vysoko priepustný pre vodnú paru. Znečistené miesta a maliarske potreby je potrebné umyť pred zaschnutím náteru.


BALENIEPlastové obaly l, 4kg, kg. Interiérové barvy značky Primalex. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dílna, zahrada a volný čas.


Primalex PLUS biely je vnútorný náter s vysokou belosťou, univerzálna farba, oteruvzrodná farba vhodná do pre rôznorodé farebné riešenia izieb domova. Kromě standartních barev máme i varianty omyvatelné , vhodné například do kuchyně nebo koupelny. V našich prodejnách Vám navíc můžeme na počkání namíchat libovolný odstín.


Primalex PLUS Bílý je nejprodávanější a nejoblíbenější produkt značky Primalex v oblasti vnitřních malířských nátěrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky