úterý 29. srpna 2017

Lak na osb podlahu

Düfa Bezaromátový lak na nábytek BLN - Klarlack Bezbarvý profesionální ochranný lak s hedvábným leskem pro vnitřní i vnější použití. Na nábytek, stoly, židle a jiné zařízení ze dřeva. Postup a návod pro pokládku podlah z OSB desek.


Montáž na nosný rošt nebo pokládka plovoucí podlahy s roznášecí vrstvou z OSB desek. Nízká cena, jednoduchá a rychlá pokládka — to jsou hlavní výhody podlahy z OSB desky.

Samozřejmě se tím nemyslí na podlahu z OSB desek vylít kbelík vody a rozetřít. Je třeba používat správné nástroje a prostředky a pro mytí podlahy používat jen opravdu potřebné množství vody. Což zajistíme správným ždímáním mopů či obdobných nástavců. Podlaha sa lakuje minimálne tromi vrstvami laku.


Další krytina na deskách již nebude. OSB desky pokládejte buď na dřevěný rošt, nebo na vyrovnaný podkla na který položíte klasickou izolaci (např. mirelon) jako pod klasickou dřevěnou plovoucí podlahu. Nejdříve položíme první vrstvu desek.


Desky sobě zasouváme co nejblíže, aby nám pera do drážek zajela co nejdál.

OSB desek (14m2) a prosím o radu jak optimálně provést tmelení, tónování a lakování podlahy. Předpokládám že OSB desky netrpí na napadení dřevokazným hmyzem a proto bych Lignofix vynechal. Je zvláště silně plnící, vysoce zatížitelný, odpuzuje vodu i špínu, je odolný oděru, odolný olejům, tukům, obvyklým domácím čistícím prostředkům v domácnosti i nápojovým alkoholům. Je bezbarvý, hedvábně lesklý, vysoce zatížitelný, určený pro vnitřní prostředí.


Citizen Brown Leather Strap Watch. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o. Olej na tvrdých dřevinách je velmi dobrou variantou, na měkkých dřevinách mechanickému poškození nezabrání, umožní však lokální opravu. Možnost lokálních oprav: Lakovanou podlahu v podstatě není možné lokálně opravit tak, aby nebylo místo poškození patrné.


Většina výrobců, má ve svých řadách laků varianty lesk, polomat a mat. Otázka vrstev opět záleží na konkrétním laku. Většinou se ale používá tento postup: na bezvadně vybroušenou a hladkou podlahu základní lak , mezibroušení jemnou. Tato volba není jistě jednoduchá, protože každá ze zvolených povrchových úprav má své klady i zápory.


Volba finální povrchové úpravy je záležitost především Vašeho pocitu a estetického cítění. OSB desky jsou určené na podklad pro např.

Obyčejně, nebroušené OSB desky bych na podlahu nepoužíval, ale dají se sehnat z jedné strany broušené (za cca 15– m2) a toho už bych se nebál. Dobrý den, podlahu z OSB desek jsem před rokem dodělal v podkroví. Lak nebo olej na podlahu ? Mal som podlahu s osb dosiek - nalakovanú, ale neviem drevo je drevo. Tak som toprekryl palubkou.


Ak môžem poradiť robte to cez zimu keď budete v izbe kúriť. V izbe je iná vzdušná vlhkosť a dosky nechajte vo vykúrenej miestnosti aspoň týždne. Potom polyuretánový lak.


FORTEKRYL podlahový lak je vodou ředitelný lak na bázi čistě polyuretanové pryskyřice. Je určený pro nátěry dřevěných podlah, parket, nábytku v interiéru a dřevěných hraček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky