středa 23. srpna 2017

Pohledové cihly

Pálené cihly jsou vyráběny z přírodních materiálů. Takto vyrobené cihly mají všechny čtyři strany pohledové. Všechny strany cihly jsou pohledové. Pálená cihla je přírodní materiál vynikajících funkčních i technických vlastností s nasákavostí do.


Z lícovek můžete rovněž realizovat ploty a oplocení. Betonové lícové cihly hladké nebo rumplované (otlučené) se používají ke zdění budov, zídek, oplocení, sloupků pergol a jiných zahradních staveb.

Ražené lícové cihly jsou strojně vyráběné cihly , kdy je cihlářská hmota ražena do speciálních vypískovaných forem, které mají velikost dle požadovaného formátu cihly. Vaše obydlí tak získá novou tvář. Lícové cihly ražené mají všechny čtyři obvodové stěny pohledové. Staré pálené cihly , ručně bourané,očištěné, jednotlivě nebo na paletách.


Možnost nakládky vysokozdvižným vozikem. Jedná se čistě o ekologický přírodní. Nabízím staré pálené cihly se znaky, ručně bourané , očištěné, uložené na paletách po 2ks.


Nabízíme také materiály pro zdění – lepidla na cihly , tepelněizolační malty, omítky a zdicí pěnu.

Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba. Tažené lícové cihly Klinker mají pevnost tlaku nad MPa a mají tři pohledové strany. Poznáme je také podle typického zvonivého zvuku. Vyrábějí se děrované nebo plné. Keramická dlažba z praktického pohledu.


Cihlová dlažba, nebo také klinker dla. Ražené cihly vynikají velkou mrazuvzdorností, což je dáno tím, že při výrobě. Brickland – váš přední dodavatel pro lícové cihly , lícové pásky.


Ve venkovním pohledovém (režném) zdivu se používají vápenopískové cihly venkovní – tzv. Verblender“, označení Vb. Maloformátové cihly HELUZ pro pohledové a lícové zdivo, vnitřní nosné i nenosné zdivo a pilíře. Jsou mrazuvzdorné, jsou. Příčně děrované cihly CDm jsou určeny pro zdivo.


V obou případech se jedná o čistě ekologický přírodní produkt. Spárovací malta POLYBLEND S. Technické údaje spárovací malty. Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s.

Dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo: cihly klinker a lícové cihly , obkladové pásky. Ceník lícové cihly ražené. Mají pevnost tlaku nad MPa a mají tři pohledové strany.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů cihly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. NAKUPTE ZA VÝHODNÉ CENY. Obvykle si pod tímto pojmem vybavíme klasický cihlářský výrobek se slinutým povrchem. Pohledové cihly jsou skvělou volbou do industriálních staveb a loftů, hodí se k etno stylu i rustikálním interiérům.


Cihly Klinker , také nazývané lícové cihly či režné zdivo, jsou již po staletí oblíbeným stavebním materiálem a nen. V tomto případě je však cihlářská hmota pod vysokým tlakem vytlačována šnekovým lisem ve formě nekonečného kvádru, který je řezán na požadovaný formát cihly. Povrchová textura cihel je vytvářena ještě před řezáním pomocí různých.


Pokud chcete interiér nebo exteriér ozvláštnit cihlami, nabízí se několik řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky