úterý 22. srpna 2017

Fatra thermofix cena

Thermofix patří mezi speciální heterogenní vinylové podlahoviny. Díky své konstrukci se řadí mezi nejkvalitnější podlahy na světě. Prodej a montáž podlah včetně vyrovnání podkladu.


Dřevěné a korkové podlahy, PVC, MARMOLEUM. Nášlapná vrstva je opatřena mechanickým dezénem a polyuretanovou vrstvou, která usnadňuje údržbu, zvyšuje odolnost a prodlužuje životn. Jednotlivé dílce jsou vysoce kvalitní a patří mezi nejlepší typy podlah na světě.

Vinyl do interiéru, vinylová podlaha FATRA FATRACLICK, vinyl s imitáciou dreva, vinylové dielce THERMOFIX , fatra fatraclick zľava akcia na vinyl a vinylové dielce. Můžete ji položit do kuchyně i koupelny. Bez DPH: 38Kč S DPH: 46Kč. Při registraci do e-shopu se Vám zobrazí Vaše ještě nižší ceny u vybraných produktů!


Registrujte se prosím, ceny Vás mile překvapí. Originální soklové lišty vyrobené pro dekory podlah Thermofix. Fatra THERMOFIX položek.


Všechny zaručují kvalitní materiály pro aplikace v bytech, školách, nemocnicích, komerční výstavbě, sportovištích a lehkém průmyslu.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výprodej vinylových podlah Thermofix. Jaký zvolit vzor podlahové krytiny? Vyzkoušejte, jak bude česká vinylová podlaha vypadat v interiéru.


Zvýhodněná cena nových dekorů COMFORT, GRIT a WOOD je časově omezena! Akční nabídka: Za nákup každých balení, tj. Podlahové dílce jsou vyráběny v. Dokonalá imitace přírodních materiálů, díky vylepšenému vrásnění dezénu jsou k nerozeznání od pravé přírody. V nabídce dekorů je možno vybírat z mnoha dekorů imitujích dřevo či kámen. Gerflor vychádza o niečo drahšie, ale nie o moc.


THERMOFIX ( FATRA ) je luxusní vinylová podlaha, která je vyrobena z nezávadných materiálů. Jedna z nejkvalitnějších podlah na trhu! Obsahuje mriežku zo sklených vlákien, ktoré zabezpečujú rozmerovú stálosť lamiel, pri zmenách teploty.


Kámen je jedním z nejstarších stavebních materiálů, je odolný, ušlechtilý a oplývá vznešenou krásou, která však nemusí působit chladně. K Thermofixu jsou vyvzorovány plastové podlahové lišty, které barevně ladí s podlahovou krytinou Thermofix. V současné době je v nabídce barevných.


Nízká úroveň hluku, odolnost vůči opotřebení a vhodnost i pro podlahové vytápění činí z těchto lepených podlah jedničku na trhu vinylových podlah.

THERMOFIX můžete mít i dveře ( výrobce ZLOMEK s.r.o. ) se zavlisovanou lamelou v dekoru podlahy. A sophisticated structure of the fixed section and integrated sealing edges make the floor. Luxusné vinylové dielce – odolnosť podlahy vo vlhkom prostredí, vysoká odolnosť proti opotrebovaniu. Dostupnost: skladenaše cena za m2: 478. Kč bez DPH 6Kč s DPH.


Naše podlahářství Vám zdarma zpracuje nezávaznou cenovou nabídku na dodání a odbornou pokládku vinylové podlahy FATRA našimi zkušenými podlaháři kdekoli v České a Slovenské republice. Je složena z několika vrstev s vloženým skelným rounem. Užitná nášlapná transparentní vrstva je opatřena mechanickým dezénem.


Vinylová krytina s vysokou odolností, velký výběr dekorů imitujících dřevo či dlažbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky