čtvrtek 31. srpna 2017

Drevostavby projekty

Katalog nízkoenergetických zděných domů a dřevostaveb na klíč. Katalog projektů dřevostaveb obsahuje velké i malé dřevostavby na klíč, bungalovy i patrové stavby, dřevostavby panelové, skeletové, sruby nebo roubenky. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Oblíbené a moderní dřevostavby s krásným a romantickým vzhledem.


Rádi byste si postavili nějakou dřevostavbu, ale nevíte, jak na to? Nebylo by jednodušší, kdyby to zvládl někdo za vás? Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro.


Projekty rodinných domů, dřevěné domy, dřevostavby na klíč, typové projekty dřevostavby, návrhy a plány včetně fotografií. Vyberte si od více firem. Drevostavby staviame už rokov, máme za sebou takmer tisíc úspešných stavieb aj spokojných majiteľov a dokážeme postaviť aj Váš dom snov. Tu je zopár pár dôvodov, prečo stojí zato stavať s nami.


Individuální projekty Máte jasnou představu jak Váš dům má vypadat, nebo se nechcete nechat svázat typovým domem, pak je pro Vás vhodným řešením individuální projekt. Komplexné služby pri výstavbe Vášho domu. Navštívte naše drevostavby osobne.


Je vhodný na rovinatou nebo mírně svažitou parcelu. Dům nabízí dostatek prostoru pro rodinu s jedním až dvěma dětmi. Možnost individuálních úprav projektů.


Pro ty, kteří nemají přesnou ideu svého domu a chtějí se buď inspirovat nebo si jednoduše vybrat již hotový projekt, jsme připravili nabídku hotových. Katalog dřevostaveb, bungalovy, pasivní a nízkoenergetické levné domy. Chcete dřevostavby na míru? Rádi vám vytvoříme dřevostavbu přesně na míru.


Sbíjené příhradové vazníky Vyrábíme dřevěné sbíjené pří. Našimi klienty a budoucími obyvateli tohoto domu je mladá, pohodová, sportovně založená dvojice. Velmi dobře vědí, co chtějí a to hned od začátku a. Drevostavby realizujeme predovšetkým podľa individuálnych predstáv a požiadaviek klienta.


Naše zruby , zrubové domy , zrubové chaty , záhradné domčeky a drevenice staviame z kvalitného sušeného hobľovaného smreka (masív alebo lepený profil) opracovaného dvojitou pero-drážkou. Máme vyše rokov skúseností v oblasti navrhovania, či výstavby a desiatky spokojných klientov. Našim cieľom je stavať najkvalitnejšie montované domy.


Společnost JACER - CZ, a. Od úplného začátku se pohybujeme zejména v dřevařském odvětví. Splňte si sen o vlastním bydlení! Dřevostavby jsou skvělým řešením díky jejich přednostem. Navíc je lze postavit jako klasický dům, moderní dům či.


Projekční kancelář Vám nabízí od přípravných projekčních prací, přes studie a projekty pro stavební povolení až po prováděcí dokumentaci v podstatě veškeré běžné projekční práce. Pochopitelně je specializována na dřevostavby konstrukčních systémů dodávaných MS Haus. Stavíme katalogové typové projekty rodinných domů, bungalovů, dřevostavby, rodinné domy na klíč a nízkoenergetické domy. Blower-door test zdarma.


U všech našich rodinných domů provádíme blower-door test neboli vzduchovou neprůvzdušnost obálky budovy. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem produktům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky