čtvrtek 31. srpna 2017

Překližka stavební vodovzdorná

Rubovou stranu desky tvoří hladký fenolický film. Překližka stavební vodovzdorná se používá nejčastěji jako bednící deska, podlaha do nákladních nebo obytných aut, podlaha do přívěsných vozíků nebo jako podlážky pro lešení. Její využití je ve stavebnictví, průmyslu i interiérech. Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce.


Vodovzdorná surová deska. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy.


Prodáváme veškeré stavební řezivo, OSB desky, palubky, KVH atp. Bednící desky třívrstvé. Stavební překližka vodovzdorná. Kompletní shoz na suť (délka m) Půjčovna. Půjčujeme stavební stojky a shozy na suť.


Tato konstrukční deska z borovicového dřeva je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Rozměry 250cm x65cm x 21mm. Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití.


Používají se ve stavebnictví. Je především navržena pro venkovní použití jako nosný prvek bez povrchové úpravy. Odolává přímé povětrnosti, působení tekoucí vody, oděrům, vlhkosti a běžně používaným chemikáliím díky fenolické fólii. Chcete dostávat novinky z našeho webu?


Jsou určeny pro venkovní a vlhké. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Nejčastěji se překližky vyrábějí z. Přihlásit se k odběru novinek. Přejít na Prodej vodotěsné překližky – Prodej použité překližky.


Překližka vodovzdorná stavební je lepená z vrstev kolmo na směr vláken fenolformaldehydovým lepidlem. Odolává působení vlhkosti, vhodná do exteriéru, je z obou stran speciálně chráněna proti působení vody fenolickou fólií dle PN 003–49–a hrany jsou opatřeny ochranným vodovzdorným nátěrem. Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Foliovaný povrch překližky vylepšuje odolnost desky proti vnikání vlhkosti, slabým kyselinám a louhům.


Březová letecká překližka třívrstvá. Voděodolná překližka Pro své vynikající vlastnosti, mezi které patří zejména vysoká pevnost a pružnost, se překližka rychle stala důležitým materiálem v nábytkářské, stavebně-truhlářské a dřevoobalové výrobě (například na výrobu beden). PŘEKLIŽKY KONSTRUKČNÍ – vodovzdorné. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny. Dekorativní materiály, Konstrukční desky, Podlahy, Terasy, Materiály pro.


Dřevovláknité desky STEICO flex je elastická. Deska vhodná na bednění a šalování. Obalová překližka Elliotis Pine-borovice je vhodná na obaly, palety, bedny, provizorní ochrany, ohrady, částečně i pro stavební použití. Pozor : použití překližek je nutné vždy konzultovat s Vaším odborným prodejcem. Levně přenechám bednící díly schodů z vodovzdorné překližky se zaoblenou hranou.


Je mi líto to vyhodit i když by to bylo pro mne nejjednodušší. K dispozici jsou překližky truhlářské, obalové a foliované. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky